reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Czesc babeczki

My już od wczoraj z Patrycją w domciu - mała jest przekochana a my przeszczęśliwi ze juz jest z nami

Wkleiłam wam opis mojego ekspresowego porodu ku pokrzepieniu ze wcale nie musi byc źle - a moja córa kolosik mały to jak macie mniejsze dzieci to wam pójdzie jeszcze szybciej - i tego Wam życzę z całego serca

reklama
Hehe widze ze zarazilam jakims wirusem mycia okien :D U mnie juz firanki wisza, zostalo zrobic golabki na jutro na obiad... a przed chwilka wrocilam ze spaceru, mroz straszny :(
lizy swietny obrazek, doskonale oddaje to co kazda z nas czuje :D
sorbek ciesze sie ze jestescie juz w domku!

Czesc babeczki

My już od wczoraj z Patrycją w domciu - mała jest przekochana a my przeszczęśliwi ze juz jest z nami

Wkleiłam wam opis mojego ekspresowego porodu ku pokrzepieniu ze wcale nie musi byc źle - a moja córa kolosik mały to jak macie mniejsze dzieci to wam pójdzie jeszcze szybciej - i tego Wam życzę z całego serca

Bardzo się cieszę, że już jesteście w domku. Dzięki za pocieszenie co do porodu...obym i ja się nie musiała męczyć...achh ale Wam zazdroszczę :-)

no i ja zarobiona dzis jakas jestem... rano byłam na poczcie i po zakupy z mężem, później Ali dac jedzonko przed spaniem, teraz ją uspiłam i nastwaiłam bigos... trzeba teraz z kapusty skorzystać bo później na cycu to już takie rarytasy zabronione bedą... no i jeszcze zdało by sie poprasowac i posprzatac w chacie bo mąz w butach mi przeleciał po mieszkaniu i jakiegos piachu naniósł... ale już mu odpuściłam bo znowu na nocke dzis idzie wiec po zakupach go do spania pogoniłam... no ale ma mieć weekend wolny... to było by dobrze w piatek na porodówke pojechec hehehe...

Dziewczyny pomózcie mi pliss zrobic suwaczek ze zdjęciem wyszedł mi super a jak wklejam na forum to nie widać zdjęcia - rozmiar jest na pewno odpowiedni

A może zamiast dodawać do suwaczka dodaj do podpisu obrazek i będzie i to i to się pokazywać, czyli robisz edytuj sygnaturę -> w polu edytuj dajesz link suwaczka, a w polu obrazek sygnatury dodaj obrazek i zapisz.

Crazy mama a co u ciebie-cisza przed burza ??[/QUOTE]

Jak narazie spokoj a nie pisze tak wczesnie z rana jak wy bo u mnie teraz wlasnie wybila 9:16 rano.Dopiero niedawno wlaczylam bb do porannej kawki :)
Dzisiaj snieg,jutro snieg wiec za lopate i moze cos ruszy.Do tego wiem ze sobie dzisiaj nie posiedze bo szkola znowu zamknieta i blizniaki w domku wiec pewnie tradycyjnie sie za nimi ubiegam bo bedzie mamao to mamo tamto caly dzien .Teraz czekam grzecznie na slubnego az wroci z pracy bo trosze dzisiaj mu dluzej zchodzi przez zasypane drogi.

reklama
A może zamiast dodawać do suwaczka dodaj do podpisu obrazek i będzie i to i to się pokazywać, czyli robisz edytuj sygnaturę -> w polu edytuj dajesz link suwaczka, a w polu obrazek sygnatury dodaj obrazek i zapisz.

Becioo zrobiłam tak ale dalej go ne widac choc w ustawieniach sie pojawił

Ok jest dzięki wielkie - nie zapisałam chyba poprzednio

Ostatnia edycja:
Do góry