reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Mój mąż ostatnio był ze mną na ktg i testował jak mały na niego reaguje. Gdy tylko zbliżał twarz do mojego brzucha to małemu puls skakał w górę jak szalony :)

reklama
No nie wiem nie wiem powiem Ci że wczoraj stwierdziłam że moje dziecko mnie nie lubi a dlaczego????? wczoraj leżałam sobie z mężem wieczorem w wannie i mały tak zaczął mnie kopać BOLEŚNIE po żebrach, naciągać skórę na brzuchu i ruszać główką w pochwie że płakałam z bólu i nie pomagały prośby ani głaskanie brzucha ani śpiewanie mu ani mówienie do niego Nic!!!!! Ruszał się jeszcze bardziej... I pomaga tylko jeden sposób (dosłownie jakby ktoś włączył przycisk OFF) RĘKA MOJEGO MĘŻA.... Wystarczy że położy dłoń na brzuchu i jest spokój,nie wiem jak to działa ale mam wrażenie że Roch się słuchać mnie nie będzie:-( Szkoda mi się zrobiło też mężulka bo on widzi jak ja cierpię i chciałby za wszelką cenę mi pomóc i przeżywa bardzo mój ból:-(

Rutkosia, u mnie jest to samo, jak tylko wołam mojego T, żeby dotknął brzucha i poczuł, jak mała się kręci, to ona się tak uspokaja, jakby jaki respekt czuła hehehe :)

Witam się i ja:-)
Ja też mam już dość chodzenia z brzuchem.Wczoraj się źle czułam i tak sobie myślałam,że może coś się ruszy,bo jakieś tam bule mnie łapały,ale nic:-(
Dziś byłam z córką u lekarza,bo wczoraj wzięła ostatnią dawkę antybiotyku na wysoki poziom ASO,ale ma taki kaszel,że szok.No i się okazało,że ma zapalenie oskrzeli i następny antybiotyk do piątku:szok:
Ja mam wizytę w piątek i usg,zobaczę ile ten mały człowiek waży;-)

margoz energia mnie rozpiera :) a ze kupilam sobie nowa firanke to musialam ja powiesic, a jak to wieszac na brudne okna :D ale rzeczywiscie mam dzis powera, zmienilam posciel - wystawilam na balkon, umylam okno w sypialni i w kuchni, wstawilam drugie pranie, mam dzis jeszcze zrobic golabki i wyprasowac mezowi koszule...
Wstawam Wam zdjatka mojego sypialnianego okna z nowa firanka, mala rzecz a cieszy :D

Załączniki

• 2011-02-01 10.55.57.jpg
    2011-02-01 10.55.57.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
margoz energia mnie rozpiera :) a ze kupilam sobie nowa firanke to musialam ja powiesic, a jak to wieszac na brudne okna :D ale rzeczywiscie mam dzis powera, zmienilam posciel - wystawilam na balkon, umylam okno w sypialni i w kuchni, wstawilam drugie pranie, mam dzis jeszcze zrobic golabki i wyprasowac mezowi koszule...
Wstawam Wam zdjatka mojego sypialnianego okna z nowa firanka, mala rzecz a cieszy :D
No piękna!!! :tak:, widzę,że masz już syndrom "wicia gniazda", to podobno objaw przed zbliżającym się wielkimi krokami porodem :-)

Do góry