reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
a ja to już nie mam siły ani ochoty wyłazić nigdzie, też już jestem wymęczona tą ciążą, i to wcale nie wiem, czy gorzej fizycznie czy psychicznie
chyba sobie kupię coś słodkiego na poprawę humoru :)

Becioo z tego co wiem masz dzisiaj wizytę u gina to powiedz mu że wyskoczyła Ci opryszczka i niech doradzi co możesz wziąć tak będzie najpewniej:tak: Branie leków najlepiej konsultować z lekarzem niż brać coś w ciemno ;-)

No spytam dziś gina to zobaczymy co i jak...ja generalnie kiedyś walczyłam z opryszczką, bo miałam poważne problemy z nią...wyskakiwała mi na całej twarzy i to bardzo często i mocno ( miałam duże strupy). Ponieważ chciałam starać się o dziecko przeszłam silną kurację i wirusa opryszczki uśpiłam. Wszystko było ok,aż do teraz, bo już drugi raz mi wyskoczyła...na szczęście niewielka i tylko na wardze. Dzięki za rady.

witam u mnie też dzisiaj troszeczkę dołek psychiczny :-(
nie dość że od miesiąca jestem w pełnej gotowości przed "godziną zero" to teraz zaczęłam puchnąć, dłonie i stopy mam jak u słonia i w ciągu 3 dni przytyłam 2kg i jestem 17kg na plusie

reklama
Rutkosia, dużo sił życzę. Gratulacje dla męża, wspólny wypad Wam dobrze zrobi :)))
A masz szczęście z tym wywoływaniem...u mnie dopiero tydzień po terminie wywołują?!?! (pierwszy poród mi wywołali z powdzeniem) a termin mam na 7 lutego...mimo wszystko mam nadzieję, ze samo się rozkręci!

Ewitka, ja jak pomyślę, że mam zostawić mojego Olafcia z teściową i siedzieć w szpitalu...to płakać mi się chce! Bardzo będę za nim tęskniła!!!!

Do góry