reklama
Mnie to leń dzisiaj złapał i nic ale to nic mi się nie chce Brak chęci i sił na zrobienie czegokolwiek
No to witaj w klubie leniucha...;-)
ligotka
Fanka BB :)
I ja tez dolaczam! Ale musze posprzatac mieszkanie buuuuuu
ligotka
Rutkosiu ja tak mialam wczoraj jak mialam skurcz! Poloz sie! No i mdli mnie ciagle
ligotka, no ja niestety też :-(, nawet przed chwilą wykonałam poranne ćwiczenia aby się rozruszać...jest minimum lepiej...jeszcze prysznic i może będzie dobrze ;-)I ja tez dolaczam! Ale musze posprzatac mieszkanie buuuuuu
Oj żeby tak mi się chciało jak mi się nie chce.....Moje mieszkanie wyglądałoby jak muzeum a obiad smakowałby jak wykwintne danie z restauracji
Rutkosia, ojj myślę, że Ci dziś wszyscy wybaczą...a obiadek może smakować jak w restauracji...niech Cię mąż zabierze gdzieś, wkońcu to ostatnie dni kulinarnych szaleństw
ligotka
My sie tutaj od rana lenimy, a sorbek dzialal! Dwie godzinki i juz ma swoja pocieche u boku! Moje Drogie zabieramy sie do pracy
My sie tutaj od rana lenimy, a sorbek dzialal! Dwie godzinki i juz ma swoja pocieche u boku! Moje Drogie zabieramy sie do pracy
Noo, ale jej zazdroszczę tak krótkiego porodu. Super,że wszystko ok. Ja też jem śniadanko i do roboty :-)
reklama
ligotka
Ja skonczylam kuchnie, nawet podloge na kolanach umylam - zmobilizowala mnie sorbek hehe zostaly jeszcze lazienki
Podziel się: