reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Rutkosia - super że wszystko ok - bo my już myślałysmy , że jestes następna;-) ale kto wie...

Veronica - widzę , ze trafiłaś :-) a w sumie z której części bydzi jesteś?

reklama
Hej :)
Bo ja dostalam ostatnio jakies zaproszenie, ale nie bardzo wiem co i jak :zawstydzona/y:
Gdzie i jak jak ten numer telefonu mam podac? Troche techniki i czlowiek sie gubi :wściekła/y:

Witam

Jak fajnie ze piatek bo wkoncu weekend!
W ten weekend planujemy wziasc sie za pokoik dzieciatka, przyszedl materac, karnisz zaslony takze trzeba to jakos wkoncu urzadzic. Bo to 4 tyg do porodu. Musze wszystko przygotowac bo ja jeszcze wsumie w lesie jestem.

Rutkosia fajnie ze cie do domu puscil bo nie wiadomo ile bys lezala w tym szpitalu.

Az ciezko uwierzyc ze za miasiac sporo nas juz moze tulic swoje dzieciaczki. U mnie tez juz wszystko ustalone. 10 lutego o 730 bedzie cc i zabieg.

Rutkosia dobrze, że jestes w domku. Ale już niedługo dzidzia będzie z Tobą.

Wczoraj oglądałam polską komedie "Cesarskie cięcie" z 1987 r. Był wyścig która urodzi milionowego obywatela regionu. Taki troche wyścig jak na naszym forum hehehe, też ciekawe były która nastepna:)) Tylko, że tam była rywalizacja u nas nie ma :)))

Ja raczej nie czuję takich bóli jak na @ ale za to często robi mi sie twardy brzuch i się napina. Nie wiem czy ta nospa wogóle pomaga. Są takie momenty, że brzuch twardnieje, dzidzia sie napina, widać ją w brzuchu, (mój brzuch taki krzywy jest bo mała leży poprzecznie i z prawej strony tam gdzie ma dupke i nóżki jest bardziej wypięty) i czuję jakby mi płuca ktoś ściskał. Dzisiaj trochę wiecej pochodziłam i częsciej się napina. I cały czas mnie bolą wiązadła, juz ledwo unoszę ten brzuszek :))

Moja torba juz spakowana. Ale jak zaczęłam pakować paczke mega podpasek, podkłady poporodowe, pieluszki i chusteczki dla dziecka to niewiele miejsca zostało na resztę. Ledwo kosmetyczkę upchnę. A torba biedronkowa. Chyba nawet dobrze, że nie trzeba brac ciuszków dla dziecka, tylko to na wyjscie ale to mąż może donieść, inaczej musiałabym brac dwie torby :))

Miłego piatkowego wieczoru

Ja tez w razie czego nie mam kogo poinformowac, że już jestem po. :((

No ja mam walizkę taką średnich rozmiarów zapakowaną ciuszkami i kosmetykami dla dzidźka a torbę z biedronki;) mam zapakowaną moimi pierdółkami i powiem Wam że nie spodziewałam się że tyle tego jest:szok: A ja leżę sobie w wyrku małż donosi mi tylko mandarynki i herbatki a ja się byczę jak królowa hehehe:-D Brzuszek znów się stawia i boli ale mam zamiar łyknąć no spę później wziąć relaksującą kąpiel i spać (w między czasie oczywiście zaglądać do Was;D)

Doriss ja to wszystko mam przygotowane w szafie obok torby i dzis maz sie upieral zebym to wlozyla bo w razie czego nie bedzie czasu, a ja mu ze po co mam to gniesc miesiac, jak wszystko jest kolo siebie a wrzucenie do torby to gora minutka...
Poza tym przygotowalam mu jeszcze dwie, kolejna to pampersy i drugie paczki pieluch... A ostatnia to ciuszki malej, maz bedzie donosil jak mu powiem zeby przywiozl!
Rutkosia odpoczywaj! Mnie dzis z 5 razy zlapal taki bol na dole dosyc silny i twardnienie brzuszka rownoczesnie, musialam mojemu tlumaczyc ze to normalne bo inaczej chcial juz mnie wiesc na IP :D

reklama
Doriss ja to wszystko mam przygotowane w szafie obok torby i dzis maz sie upieral zebym to wlozyla bo w razie czego nie bedzie czasu, a ja mu ze po co mam to gniesc miesiac, jak wszystko jest kolo siebie a wrzucenie do torby to gora minutka...
Poza tym przygotowalam mu jeszcze dwie, kolejna to pampersy i drugie paczki pieluch... A ostatnia to ciuszki malej, maz bedzie donosil jak mu powiem zeby przywiozl!
Rutkosia odpoczywaj! Mnie dzis z 5 razy zlapal taki bol na dole dosyc silny i twardnienie brzuszka rownoczesnie, musialam mojemu tlumaczyc ze to normalne bo inaczej chcial juz mnie wiesc na IP :D

Tak tak przyganiał kocioł garnkowi:-D a Ty kochana co tak sprzątasz ten dom że aż Cię bóle biorą co????? Ty też odpoczywaj
i nie zapracowuj się tak:tak:

Do góry