reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Rutkosia - super że wszystko ok - bo my już myślałysmy , że jestes następna;-) ale kto wie...

Veronica - widzę , ze trafiłaś :-) a w sumie z której części bydzi jesteś?

reklama
Hej :)
Bo ja dostalam ostatnio jakies zaproszenie, ale nie bardzo wiem co i jak :zawstydzona/y:
Gdzie i jak jak ten numer telefonu mam podac? Troche techniki i czlowiek sie gubi :wściekła/y:

Witam

Jak fajnie ze piatek bo wkoncu weekend!
W ten weekend planujemy wziasc sie za pokoik dzieciatka, przyszedl materac, karnisz zaslony takze trzeba to jakos wkoncu urzadzic. Bo to 4 tyg do porodu. Musze wszystko przygotowac bo ja jeszcze wsumie w lesie jestem.

Rutkosia fajnie ze cie do domu puscil bo nie wiadomo ile bys lezala w tym szpitalu.

Az ciezko uwierzyc ze za miasiac sporo nas juz moze tulic swoje dzieciaczki. U mnie tez juz wszystko ustalone. 10 lutego o 730 bedzie cc i zabieg.

Rutkosia dobrze, że jestes w domku. Ale już niedługo dzidzia będzie z Tobą.

Wczoraj oglądałam polską komedie "Cesarskie cięcie" z 1987 r. Był wyścig która urodzi milionowego obywatela regionu. Taki troche wyścig jak na naszym forum hehehe, też ciekawe były która nastepna:)) Tylko, że tam była rywalizacja u nas nie ma :)))

Ja raczej nie czuję takich bóli jak na @ ale za to często robi mi sie twardy brzuch i się napina. Nie wiem czy ta nospa wogóle pomaga. Są takie momenty, że brzuch twardnieje, dzidzia sie napina, widać ją w brzuchu, (mój brzuch taki krzywy jest bo mała leży poprzecznie i z prawej strony tam gdzie ma dupke i nóżki jest bardziej wypięty) i czuję jakby mi płuca ktoś ściskał. Dzisiaj trochę wiecej pochodziłam i częsciej się napina. I cały czas mnie bolą wiązadła, juz ledwo unoszę ten brzuszek :))

Moja torba juz spakowana. Ale jak zaczęłam pakować paczke mega podpasek, podkłady poporodowe, pieluszki i chusteczki dla dziecka to niewiele miejsca zostało na resztę. Ledwo kosmetyczkę upchnę. A torba biedronkowa. Chyba nawet dobrze, że nie trzeba brac ciuszków dla dziecka, tylko to na wyjscie ale to mąż może donieść, inaczej musiałabym brac dwie torby :))

Miłego piatkowego wieczoru

Ja tez w razie czego nie mam kogo poinformowac, że już jestem po. :((

No ja mam walizkę taką średnich rozmiarów zapakowaną ciuszkami i kosmetykami dla dzidźka a torbę z biedronki;) mam zapakowaną moimi pierdółkami i powiem Wam że nie spodziewałam się że tyle tego jest:szok: A ja leżę sobie w wyrku małż donosi mi tylko mandarynki i herbatki a ja się byczę jak królowa hehehe:-D Brzuszek znów się stawia i boli ale mam zamiar łyknąć no spę później wziąć relaksującą kąpiel i spać (w między czasie oczywiście zaglądać do Was;D)

Doriss ja to wszystko mam przygotowane w szafie obok torby i dzis maz sie upieral zebym to wlozyla bo w razie czego nie bedzie czasu, a ja mu ze po co mam to gniesc miesiac, jak wszystko jest kolo siebie a wrzucenie do torby to gora minutka...
Poza tym przygotowalam mu jeszcze dwie, kolejna to pampersy i drugie paczki pieluch... A ostatnia to ciuszki malej, maz bedzie donosil jak mu powiem zeby przywiozl!
Rutkosia odpoczywaj! Mnie dzis z 5 razy zlapal taki bol na dole dosyc silny i twardnienie brzuszka rownoczesnie, musialam mojemu tlumaczyc ze to normalne bo inaczej chcial juz mnie wiesc na IP :D

reklama
Doriss ja to wszystko mam przygotowane w szafie obok torby i dzis maz sie upieral zebym to wlozyla bo w razie czego nie bedzie czasu, a ja mu ze po co mam to gniesc miesiac, jak wszystko jest kolo siebie a wrzucenie do torby to gora minutka...
Poza tym przygotowalam mu jeszcze dwie, kolejna to pampersy i drugie paczki pieluch... A ostatnia to ciuszki malej, maz bedzie donosil jak mu powiem zeby przywiozl!
Rutkosia odpoczywaj! Mnie dzis z 5 razy zlapal taki bol na dole dosyc silny i twardnienie brzuszka rownoczesnie, musialam mojemu tlumaczyc ze to normalne bo inaczej chcial juz mnie wiesc na IP :D

Tak tak przyganiał kocioł garnkowi:-D a Ty kochana co tak sprzątasz ten dom że aż Cię bóle biorą co????? Ty też odpoczywaj
i nie zapracowuj się tak:tak:

Do góry