reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

widzę, że Rutkosia nic nie pisała jeszcze

dziewczyny a jak sobie bedziemy info przekazywać macie numery do wszystkich bo ja nie mam do nikogo a tu na otwartym nie chce pisac to moze któras z was by mi podała swoj to podesle gdyby cos sie u mnie działo - ja swój chetnie na PW tez wyslę
ja też jeszcze nikomu nie podałam swojego numeru...:(

reklama
dziewczyny a jak sobie bedziemy info przekazywać macie numery do wszystkich bo ja nie mam do nikogo a tu na otwartym nie chce pisac to moze któras z was by mi podała swoj to podesle gdyby cos sie u mnie działo - ja swój chetnie na PW tez wyslę
sorbek, namiary mamy podane na zamkniętej grupie, jak się jeszcze nie wpisałaś, to zrób to koniecznie.

Hej dziewczynki ja już w domku jestem ginek pewnie by mnie zostawił w szpitalu ale po pierwsze zawalony oddział jest(normalnie tyle kobiet że szok:szok: i na oddziale ginekologicznym leżą mamusie z dzieciaczkami bo oddział neonatologiczny jest przepełniony:szok:) A skoro ja mam niedaleko do szpitala to pozwolił wrócić do domku i czekać na dalszy rozwój sytuacji:-) jak tylko przyjechałam do szpitala to zadzwoniłam do niego to przyjął mnie do gabinetu poza kolejką no i badał i badał... Co do skurczy i bóli to faktycznie malutki mi już tam głową świdruje ale rozwarcia nie ma i szyjka nie obniża się tak strasznie. Więc mówię do niego że spotkamy się pewnie dopiero za 2 tyg na wizycie a On mi na to: No nie był bym taki pewny czy dopiero za 2 tygodnie i szczelił uśmiech (dodam że chłop wygląda jak Large z rodziny addamsów i ma nawet podobny głos hehehe) Obejrzał małego na usg i wszystko z synusiem dobrze także uspokoiłam się:-D A i powiedział mi jeszcze żeby torby mieć już przyszykowane tak na wszelki wypadek:-) (PHI też mi nowość jak już od 2 dni czekają hehehe)
Dziewczyny dziękuję za Waszą troskę i pamięć i za wsparcie i pomoc jesteście Kochane:tak:

A mnie wlasnie dorwaly skurcze - chyba sie troche przeforsowalam - sprzatalam w domku...

Ja mam czasami tak samo ale jakoś niemogę się powstrzymać od sprzątania bo boje sie że jak nadejdzie ten moment to będzie bałagan;/

Podejrzałam że lutowe mamy mają zamknieta grupę - jak sie można do niej załapać??:)

reklama
Do góry