reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Majusia bardzo ladnie ci wyszedl labedz
Mysia mysle ze masz dobre podejscie. Moja siostra 3 razy juz oblala.Za kazdym razem coraz bardziej sie spina i przez to oblewa wiec olewajacy stosunek moze byc dobrym rozwiazaniem-powodzenia.

A mnie jakos tak naszlo i posprzatalam cala lazienke az sie blyszczy-nawet przed sanepidem bym sie nie powstydzila:-p. Trzeba kuc zelazo poki gorace bo jutro moze mi sie nic nie chciec.

majusia, podziwiam za cierpliwość, ślicznie ci wyszedł :)))
widzę, że większość z nas źle sypia w nocy :( takie preludium do wstawania do dzidźków
w sumie to szkoda, ze nie można wypocząć teraz jak jeszcze można by było

co do proszku, to ja piorę w dzidziusiu, jestem zadowolona jak na razie

byłam dzisiaj odwiedzić ta koleżankę co wczoraj rodziła , i ma sie całkiem dobrze.
Dziewczynka ponad 4 kilo.. a poradziła bez nacinania...:szok:
tylko ma jakieś otarcie czy coś..
kurcze.. super.. to ja po urodzeniu 3-kilowca 2 tygodnie nie umiałam siedzieć...
ale podobno osoby o ciemnej karnacji maja bardziej elastyczna skórę.
Ja sobie niedawno zaczęłam tam na dole masować oliwka..
może to cos pomoże ale ogólnie to mi jedno i tak wyglądam jak frankenstein po ostatnim :-D.
Ale za to "ciasno" pozszywali :laugh2:..czułam sie jak dziewica po połogu haaaaaaaaa
wszystko ma swoje plusy i minusy.

crazy mama - niezły poczatek roku - życzę zdrówka synusiowi - infekcji ucha lepiej nie lekceważyć :tak: - i gratuluje pomysłowości mężowi - może sobie pomyslał - ty będziesz mieć dzidzię ,a on psiaka ;-) - mam nadzieje , że dacie sobie radę jakby nie było z dwoma dzidziusiami:-)

ps.psiaczek słodki ;)

Psiaczek slodki tylko to nie zwirzatko numer 1 w naszym domu.Oprocz szczeniaka mamy jeszcze 2 psy,kota,rybki i 2 zolwie...Nie wiem spad ten pomysl na nastepne (wrrr...)??!!

Majusia slicznie ci wyszlo to ptaszysko.Zazdroszcze cierpliwosci.Ja niestety mam jej niedobory.Dzieki dziewczynki za pocieszenie.Ja tez mam nadzieje ze to ze nowy rok zaczal sie od latania po lekarzach to reszta nie bedzie taka zla.Oliver jak temperatura po lekach spada to jest zadowolony bo przedluzyla mu sie przerwa swiateczna i nie musi chodzic do szkoly.Tacie powiedzial ze sprzatac zabawek tez nie bedzie bo lekarz powiedziala ze ma byc lazy przez nastepne kilka dni.A ze to zalecenie lekarza to stary nie ma nic do gadania.Hihihi
Psiak jak narazie spoko.Jeszcze ani razu sie nie skupcial w domu a sika na pieluchy wiec zle nie jest.Tylko jak rano wstalam to znalazlam "przesadzonego" kwiatka.Takie to juz uroki.Trudno.

majusia - śliczny łabądek - ja w ogole jestem beztalencie artystyczne :( to podziwiam bardzo zwłaszcza takie cudo :)

Tab - kupiłam sobie wage porównałam ze starą i jest gitarka - stara zawyżała o 1 kg bo porównywałam z 3 innymi w tym u lekarza - a ta właśnie też pokazuje o 1 kg mniej niz stara czyli jest OK - a jaką masz ja tą niebieską - i pomyśleć ze na allegro ostatnio szukałam hehe z nieba mi spadłaś z tą informacją :)

Jutro mam wizyte ciekawe co mi powie - mocz mi wyszedł znacznie gorszy niż zwykle miałą któraś z was tak ??

A jeszcze odnosnie spania to jak sie juz uda zasnac to 7 godzin bez problemu leze.A potem budzik bip bip bip....Kolorowych snow dla tych co nie moga i jakiegos cudownego leku na obolale nozki.Trzymajcie sie cieplutko bo w polsce podobno snieg

reklama
crazy mamo to widze ze wy macie mini zoo w domku :D
Witam sie wieczornie, bylismy w kinie, ale ja juz wysiedziec nie moge i wyszlismy w trakcie :( Poza tym ciagle czuje bole roznego rodzaju, a to jak na @ raz po lewej raz po prawej stronie, albo takie klucia, rwania w dole... Czy wy tez tak macie??

Do góry