reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
dzień dobry dziewczynki,
odpuściłam jeden wieczór ze względu na koncert metallici, a Wy tu sie porozpisywałyście:-)

po pierwsze witam nowe lutówki:-)

po drugie... nie wiem jak wy, ale my z małżem mieliśmy misterny plan, żeby radosną nowiną dzielić się ze znajomymi po pierwszym usg (albo jeszcze później), ale nie wyszło:-D trudno ukryć taką zmiane i taką radość przed przyjaciółmi:tak: szczególnie jak nagle nie wiedzieć dlaczego nie piję piwa, a wczesniej sobie nie odmawiałam;-)

No ja też z tygodnia na tydzień odkładam poinformowanie znajomych .Powiem dopiero jak będe całkowicie pewna ,że moja fasolka jest zdrowa

Witam wszystkie LUTOWE mamuśki :)
Ja też dołączam do waszego grona - termin 02/02/2011 :) teraz 7 tydzień
Wczoraj byliśmy na 2 usg i już słyszałam bijące serduszo :) maluszek podobno nawet się poruszył :) powiedzieliśmy przyszłym dziadkom więc troszkę sobie wczoraj poświętowali, do drugich dziadków jedziemy w weeken ogłosić dobrą nowinę, a ze znajomymi narazie się wstrzymujemy choć pewnie i tak część z nich już coś podejrzewa.

kiedy zamierzacie powiedzieć w pracy??

Witam się serdecznie z lutowymi mamusiami:-)

Ja mam takie pytanko ponieważ mój termin wypada na Marzec 2011 i jeszcze go nie ma, nie wiem czemu chyba jeszcze nikomu tak nie wypadło, czy mogłabym prosić o podpięcie Mamuś z Marca 2011?
Póki co będę tu zaglądała skoro jestem pierwsza na marzec;-)

Witam nowe lutowe a także marcowe Mamusie :)

Oj ciężka to była dla mnie noc. Nie pospałam przez to pieczenie w żołądku. A teraz jak na złość znowu mam ochotę na pierogi ruskie, po których to najprawdopodobniej tak mnie wczoraj paliło.. :/ Lecę do apteki. a dziś na obiad rybka i warzywa na parze i niech żołądek nie podskakuje ;)

agniesia18 , polis1010, ewelinac-d, bobomama24 ,monis82 witam.

angelka123 ja tak mialam 10 tego na wizycie identycznie mi powiedzial. za wczenie ale badz dobrej mysli. a wczoraj na usg juz zarodek byl i serducho bilo.

Co do bety to najbardziej liczy sie przyrost bety po 48 godzinach lub pozniej wedlug norm.

A u mnie duzo zmian. Praca poszla w odstawke. Siedze teraz w domku a raczej leze i odpoczywam jak najwiecej.
Wczoraj ledwo dojechalam do pracy i zobaczylam na wkladce krew juz nie jakies uplay tylko krew. no i szybko do lekarza do szpitala. Zrobil mi badanie i stwierdzil ze ujscie jest zamkniete szyjki macicy.
No i zdecydowal zrobic usg no i ( jest zarodek i serduszko bije) dzidzia sie rozwija ladniutko tylko jest nisko umiejscowiona. no ale na to dostalam duphaston i kazal odpoczywac bron boze nie dzwigac.

Jestem dobrej mysli. obylo sie bez szpitala tylko leki i domek.

A co do objawow to jest mi koszmarnie niedobrze mdli mnie ale wymiotowac nie moge za cholere. koszmarnie sie czuje.

Pogoda u nas nawet ladna swieci slonko ale jest chlodno moze to i lepiej.

Witam nową lutóweczkę i marcóweczkę:-)

akunia dobrze, że odpuściłaś sobie pracę. Leż, odpoczywaj i relaksuj się:tak:

motylku pozwoliłam sobie wykorzystać Twój pomysł z suwaczkiem odliczającym czas do wizyty u gina:zawstydzona/y: mam nadzieje, że nie masz mi za złe?

reklama
Do góry