reklama
pani_cinkowa
Fanka BB :)
ojej Rutkosia to trochę wcześnie jak na ból kręgoslupa:-( może to tylko chwilowe? może nie jest on spowodowany ciążą? oby!!!
ja mam strasznie krzywy kręgosłup i obawiam się co to będzie pod koniec ciąży:-(
a tak w ogóle to dziś w nocy po raz pierwszy musiałam wstać na siusiu i w ogóle muszę częściej zaglądac do toalety. chyba nerki zaczęły mi "ciążowo" pracować:-)
ja mam strasznie krzywy kręgosłup i obawiam się co to będzie pod koniec ciąży:-(
a tak w ogóle to dziś w nocy po raz pierwszy musiałam wstać na siusiu i w ogóle muszę częściej zaglądac do toalety. chyba nerki zaczęły mi "ciążowo" pracować:-)
Mnie tez boli kręgosłup i to już do jakiś 2 tyg. Bóle raz się nasilają raz słabną. Rozmawiałam z moja koleżanka, która jest w 8miesiacu ciązy i jej lekarz powiedział, że ma prawo boleć kręgosłup. Wszystko w środku się 'rozmięka'. Przygotowuje na rosnącego dzidziusia.:-)
A nie wiem jak u was, ale ja przed ciążą robiłam pomiary ciała(próbowałam zrzucić tłuszczyk zimowy;-)) i wczoraj się zmierzyłam i zważyłam. Waga poki co stoi(nie wymiotuje), ale z to w bioderka +1cm, pas +2,5 cm, piersi +1,5cm, pod piersiami +2cm. Koleżanka mówiła, ze przez pierwszy trymestr rosną nam jelita, a dopiero w 4miesiący to dzidzia daje o sobie znac światu. A jak tam z tym u Was?
angelka123
i tylko nadzieja......
Witam Dziewczynki
U mnie fatalna noc... Gdzies tak od 23 przestały mnie w ogole bolec piersi... Oczywiscie spanikowalam... Szybko zmierzylam temperature i 36,7... Wiec panika juz moja byla ogromna... Oczywiscie cala noc nie przespalam... Rano temperatura juz byla wysoka tzn. 37,7 i piersi bola ale dopiero jak je mocniej ścisnę... Rano polecialam na bete... Dzis mam miec wyniki. Zobaczymy. Dziewczyny macie tak ze piersi nagle przestaja bolec?
U mnie fatalna noc... Gdzies tak od 23 przestały mnie w ogole bolec piersi... Oczywiscie spanikowalam... Szybko zmierzylam temperature i 36,7... Wiec panika juz moja byla ogromna... Oczywiscie cala noc nie przespalam... Rano temperatura juz byla wysoka tzn. 37,7 i piersi bola ale dopiero jak je mocniej ścisnę... Rano polecialam na bete... Dzis mam miec wyniki. Zobaczymy. Dziewczyny macie tak ze piersi nagle przestaja bolec?
reklama
Podziel się: