reklama
ewelinac-d
Początkująca w BB
witam. no i powracam do was jako lutówka 2011 do lekarza ide dopiero za tydzień ale test pozytywny objawy wszystkie są super
muszę prześledzić wątek i zapoznać się z mamuskami
Powodzenia, lektora na 2h
nasia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Lekarz wykrył mi wczoraj brodawczaka na szyjce macicy. W okresie ciąży mi go nie usunie. Naczytałam się oczywiście, no i może to nie być nic takiego ale może to być tez zmiana rakowa. Czy któraś z Was miała do czynienia kiedyś z "czymś takim"?
Lekarz wykrył mi wczoraj brodawczaka na szyjce macicy. W okresie ciąży mi go nie usunie. Naczytałam się oczywiście, no i może to nie być nic takiego ale może to być tez zmiana rakowa. Czy któraś z Was miała do czynienia kiedyś z "czymś takim"?
M
motylek1135
Gość
NASIA nie miałam, powiem szczerze. Ale będzie dobrze. Rakowa zmiana to mi się wydaje, że w takim zaawansowanym stadium już.
ANECIK każdy mi tu radził, żeby poczekać. I zbieg okoliczności sprawił, że czekam ;-)
ANECIK każdy mi tu radził, żeby poczekać. I zbieg okoliczności sprawił, że czekam ;-)
nasia
Fanka BB :)
Cz wasi lekarze robią Wam tez kolposkopie, czyli badanie szyjki macicy?
M
motylek1135
Gość
DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA słuchajcie, zastanawiam się nad Szpitalem Ujastek i Żeromskiego. Macie jakieś miłe/niemiłe wspomnienia? Byłabym wdzięczne
Cz wasi lekarze robią Wam tez kolposkopie, czyli badanie szyjki macicy?
Nie, nic takiego robionego nigdy nie mialam.
reklama
A
aniaprzemka
Gość
DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA słuchajcie, zastanawiam się nad Szpitalem Ujastek i Żeromskiego. Macie jakieś miłe/niemiłe wspomnienia? Byłabym wdzięczne
Szpital Ujastek obił mi się wielokrotnie o uszy jako przyjazny rodzącym Sama bym tam rodziła gdybym się zdecydowała na poród w Krakowie. O Żeromskim nie słyszałam nic.
Podziel się: