reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam wszystkie nowe Lutowki. Nawet nie bede wymieniac, bo I tak cos pewnie pokrece;) tyle was tutaj od wczoraj przybylo.
motylek Uwazam, ze podjelas bardzo madra decyzje;)))

reklama
witam. no i powracam do was jako lutówka 2011:) do lekarza ide dopiero za tydzień ale test pozytywny:) objawy wszystkie są;) super:)

Hej dziewczyny.
Lekarz wykrył mi wczoraj brodawczaka na szyjce macicy. W okresie ciąży mi go nie usunie. Naczytałam się oczywiście, no i może to nie być nic takiego ale może to być tez zmiana rakowa. Czy któraś z Was miała do czynienia kiedyś z "czymś takim"?

NASIA nie miałam, powiem szczerze. Ale będzie dobrze.:tak: Rakowa zmiana to mi się wydaje, że w takim zaawansowanym stadium już.

ANECIK każdy mi tu radził, żeby poczekać. I zbieg okoliczności sprawił, że czekam ;-)

aniołki, pewnie,że Cie pamiętam, bardzo się ciesze,że ci się udało. Bardzo, chętnie pokibicuję Ci d tego cudownego lutego.:-)

DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA słuchajcie, zastanawiam się nad Szpitalem Ujastek i Żeromskiego. Macie jakieś miłe/niemiłe wspomnienia? Byłabym wdzięczne:tak:

reklama
DO DZIEWCZYN Z KRAKOWA słuchajcie, zastanawiam się nad Szpitalem Ujastek i Żeromskiego. Macie jakieś miłe/niemiłe wspomnienia? Byłabym wdzięczne:tak:

Szpital Ujastek obił mi się wielokrotnie o uszy jako przyjazny rodzącym;) Sama bym tam rodziła gdybym się zdecydowała na poród w Krakowie. O Żeromskim nie słyszałam nic.

Do góry