reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
super ten filmik :)) Mój brzuszek tez się często rusza ale na pewno nie aż tak mocno. Tez mi się wydaje ze mam wiecej tłuszczyku a dzidzia jeszcze nie aż taka duża. Na filmie wygląda jakby dziewczyna miała tylko skórę :)) Ostatnio tylko taką piastkę zauważyłam jak się wysuneła i byłam w szoku :)

U mnie tez sypie od rana. Chętnie bym gdzieś poszła nawet w taką pogodę, a mąż to najchetniej ze względów bezpieczeństwa zamknął by mnie w domu :)) Za kierownicę to chyba już wogóle mi nie pozwoli usiąść :(( Co prawda opony mamy już zimówki ale to nie ma wielkiego wpływu na bezpieczeństwo przy takiej pogodzie. W sobotę wracaliśmy koło 1 w nocy do domu od znajomych i ja prowadziłam bo mąż trochę wypił. Sama się trochę strachu najadłam bo na takiej wiekszej krzyzówce nie działały już swiatła a ja ze względu na brzuszek nie mogłam sie mocno wychylić do przodu i nie widziałam, że z prawej nadjeżdza auto które miało pierwszeństwo. Wymusiłam mu a on na moje szczęscie jechał wolno i zdązył zahamować. Od teraz chyba będę miała zakaz na autko :(((( To jest też właśnie roztargnienie, nie widziałam tego auta. Dopiero potem zdałam sobie sprawę, że mogło być gorzej.

witam sie poniedziałkowo

Ciężką miałam noc, a już myślałam że będzie lepiej. Biorę bioparox, wit.C - kilogramy czosnku a wczoraj zrobiło się gorzej. Ból gardła sienasilił, do tego kaszlę a wtedy rozrywa mnie od środka. Katar jest tragiczny, a miałam jutro wrócić do pracy na te parę dni i dać sobie spoój. Dziś na 17.10 mam wizytę u rodzinnego - niech znowu mnie zobaczy - boję się żeby nie poszło na oskrzela albo płuca. Obudziłam się cała mokra a nie miałam temperatury - normalnie czułam zimne poty na sobie.

Teraz nadrabiam zaległości na forum ale zaraz wracam do łóżka chyba.
Pogoda paskudna dzisiaj - zimno i wieje jak cholera, dobrze że nie wychodzę na dwór.

Buziaki dziewczyny i dzięki za wsparcie

Doriss ja tez obawiam sie wsiasc za kolkiem, juz sie tym martwie, a niestety nieunikne tego bo musiala bym sie tluc autobusami i jeszcze leciec kawal drogi na przystanek, a ze zaczynam szkole rodzenia to bede wozic meza do pracy potem na szkole potem znow po niego, licze ze ten snieg do czwartku stopnieje ....

jatudul leż dużo i odpoczywaj! No i zdrowiej. Mnie sie wydaje ze juz jestem zdrowa a jednak czasem jak zakaszle to czuje to w plucach, wiec chyba nie do konca :(

Dziewczyny, jaki wygląd ma u Was siara?
Bo ja już głupieję, z jednej piersi leci mi takie mocno żółte coś o konsystencji mleka, a z drugiej coś przezroczystego. Z tej drugiej, to dopiero dziś coś zaczyna lecieć, więc może tak wygląda początek. Nie pamiętam jak było z tą piersią, od której się zaczęło.
A tak w ogóle, to jak myślicie, do kogo w razie wątpliwości co do tych kwestii: do gina czy szukać jakiejś położnej?

reklama
Do góry