reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

trochę ciężko wam idzie wybór moderatorki:sorry2:
można wybrać 2 dziewczyny ,
zostało wytypowane kilka nicków..
dziewczyny które sa wytypowane niech się potwierdzą i albo zgodzą na losowanie albo nie:tak:
albo zgłoście jeszcze inne kandydatki:blink:

ale mówię całkiem poważnie po porodach namnoży się tematów, będzie mniej czasu no i będziecie miały bałagan..
więc zmobilizujcie się do tego wyboru:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2011-f361/moderatorka-45487/

reklama
Oj Tab niezazdroszcze rzeczywiscie to musiałabyc udręka! :(
My wczoraj przyjemnie spedzilismy wieczorek, świece, winko, smakołyki (niestety winko pil tylko mezus ) i to tez mnie dobija, wiec domyslalm sie jak bym jeszcze nie mogla jesc to wogole masakra :( ale wszystko dla dzidziusiów!
Milego dnia Wam zycze, my wybieramy sie na wycieczke ;)

No nic, trzeba szukac dalej... Poki co mieszcze sie w moj plaszczyk jesienny, bo jest taki odcinany pod biustem. Najwyzej przesune guziki i moze bedzie narazie, a poki co poszperam na allegro. Buzki ;-)
Ja kupiłam już miesiąc temu i jestem zadowolona, choć trochę to kosztowało. Ale widziałam podobne i ciut tańsze na allegro - wpisać płaszcz ciążowy i wyskoczy m. in. sklep z Warszawy, galeria Mokotów o ile dobrze pamiętam. Jakbym tam mieszkała, to bym tam kupiła, ale kupiłam bardzo podobny w Białymstoku. W każdym razie można taki przez allegro - warto się dobrze pomierzyć najpierw i dodać trochę centymetrów na zapas na brzuch (ale nie za dużo, bo płaszcz jest wiązany pod biustem, więc brzuch po prostu się zmieści :) )

Witam niedzielnie :-)

mąż jeszcze śpi- jak zwykle weekendowo odsypia tydzień, więc ja sobie trochę poklikam w necie - bo potem to już niediela tylko rodzinnie - mam nadzieję ;-)

ja dziś już w lepszym zdrowotnie stanie- nawet miałam zamiar napisać, że faktycznie nie leczony katar trwa 7 dni, ale właśnie jestem po małym smarkanku:eek: więc chyba jeszce z dzień się pomęczę :oo2:

miłego dnia :wink:

Ostatnia edycja:
witajcie
wczoraj w ciągu godziny zrobiła się u nas tak piękna zima,jakby miał Mikołaj saniami przyjechać :))) synek od razu pobiegł na sanki i tarzanie się w śniegu, wrócił doszczętnie przemoczony, ale za to przeszczęśliwy :))) sama bym z chęcią na sankach pojeździła hehehe
a dzisiaj marudzi, bo butki nie wyschły i nie może ciekać
poza tym od wczoraj mam jakiegoś powera, od rana już się wzięłam za prasowanie i stałam prawie 2 godziny przy desce, i zupkę już ugotowałam i wcale nie jestem padnięta
oj, żeby mi tak zostało :))))
miłej pięknej i śnieżnej niedzieli :))))

Witam
Na Wybrzeże śnieg dotarł, obudziłam się i biało, normalnie nic tylko sanki wyciągać.

Tab niestety znam ten ból, dzis do mamy nie idę na obiad tylko po obiedzie na chwilę a i tak będą we mnie chciały z babcią wmusić jakieś jedzenie, szczególnie babcia, bo przecież ja muszę jeść za dwoje, babcia jakoś nie może tego zrozumieć, że tak nie jest i mi i dziecku szkodzą niektóre potrawy.

Witam, u nas jeszcze śniegu nie ma ale mały mrozik jest:) Mam ostatnio wieczny problem - co zrobić na obiad;/ Może coś podpowiecie?;)

u mnie też śniegu jeszcze niema, ale z rana było biało z przymrozku, więc śniegiem nie zdążyłam się jeszcze nacieszyć:)a uwielbiam tak mnóstwo świeżego puchu jeszcze nie rozdeptanego:-D
niedziela mi leci leniwie, mój M odpoczywa po wczorajszym, śmiesznie było obserwować towarzystwo jak się samemu jest tylko o soczku:tak:
pozdrawiam miłej niedzieli - odpoczywajcie :-)

reklama
hej dziewczyny :)) U mnie biało i słonecznie. Ja na obiadek dośc tradycyjnie filet z kurczaka, ziemniaczki, surówka. Ale już myślę, że jutro zrobię sobie makaron z sosem pieczarkowym, ostatnio robiłam ze szpinakiem pycha jeżeli ktoś lubi.

Wczoraj byliśmy u znajomych i z koleżanką również ciężarną mieliśmy sesje z brzuszkiem. ZNajomi rozkręcają biznes fotograficzny i zrobili nam fotki do swojego portfolio. Jezeli nie macie nic przeciwko to się nimi pochwalę, jutro powinnam je dostać :))

Życze miłego dnia :))

Do góry