reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witam:) mam taki mały problem od wczoraj z lewej strony brzucha czuje nieustające kłucie brzucha czy możne któraś spodkala się z czymś takim?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Dziewczynki!
Ale mrozno dzis, bylismy z mezem na zakupach i dobrze ze wzielam czapke i rekawiczki bo przemarzla bym do szpiku kosci!
margoz ja juz czuje ze u mnie bedzie ten sam problem, moi rodzice ok, ale tesciowie szkoda gadac, mielismy kiedys labradorka czasem zostawal u nich i ona go karmila roznymi eksperymentami np ugotowala mu makaron, on zjadl cala miske i znow dala mu miske nie wspomne co sie dzialo potem z jego zoladkiem, prosilam zeby tego nie robila, a nastepnym razem znow to samo i jeszcze sie tym chwalila wrrrrrr, ciagle sie martwie ze z dzieckiem bedzie to samo!
agniesia ja ostatnio czytalam ze takie bole sa normalne, mozna wziac nospe chyba ze bol trwa dlugo, nie przechodzi po lezeniu i twardnieje brzuszek to warto isc do gina
A ja dzis mam wizyte ciekawa jestem ile mala wazy no i wlasnie mam zamiar zapytac go o to twardnienie brzuszka.

witam w deszczowy poranek (no, pospałam dziś wyjątkowo)
Agniesia ja bym wzięła nospę i poleżała jakiś czas i jak by nie przeszło, to bym poszła do lekarza - lepiej chuchać na zimne, masz prawo się martwić i dbać o brzuszek, wg mnie lepiej pójść pare razy za dużo niż raz za mało..
a ja kreseczki na brzuszku nie mam, słyszałam, że często się pojawia a u mnie brak, ale u mnie dużo typowo ciążowych "dolegliwości" się nie pojawiło - bardzo rzadko zachcianki, zero wymiotów i mdłości, baardzo sporadycznie humorki.. tylko kilogramów przybywa :) już jest 10 więcej. A to jeszcze 3 miesiące, a teraz dzidziuś dopiero zacznie przybierać na wadze :) uh, ciężko będzie z wyrka się wygramolić :)

hmmm mnie tez czasem coś kluje i pobolewa w dole brzucha jak za dużo chodzę, myślę ze to u mnie bóle mięśni tak samo w kroczu... bo podobno wszystko sie naciąga ale jak cie to niepokoi Agniesia to idź do lekarza. Ja nie uwazam tego bólu za jakis szczególnie upierdliwy,
da sie przeżyć, przynajmniej wiem ze żyje choć czasem utrudnia mi to życie jak muszę sie wkulać na 4 piętro a ide 2 na godzinę .

hej dziewczyny, ja dzisiaj mam wizyte i zamierzam powiedzieć o bólach w dole brzucha, mam takie kłucia już od paru dni, to się dowiem czy to coś poważnego czy to poprostu rozciągająca się macica. Ale dla własnego spokoju zawsze warto się dowiedzieć i dopytać.
jejku czy Wy też tak dużo śpicie?ja praktycznie codziennie po 12 godzin, jakoś rano najlepiej mi się śpi:)i codziennie do 10 leniu****e w łóżku:-D:-):szok:

jesli chodzi o bóle brzucha ,podbrzusza to mi najbardziej dokuczają na spanie ostatnio.po całym dniu gdy chce się położyć ,gdy M juz zaśnie ,mnie zaczyna rwać podbrzusze. Dodam że od paru dni mam znów problem z zaparciami i w moim wypadku strasznie to wygląda. Do tego skurcze . Lekarz każe mi leżeć. Więc leże .Dziś M musze wysłać po czopki glicerynowe , bo z tymi bólami to nie wyrabiam. Ogólnie mam jakiś kryzys ,mus leżenia, nie wyspane noce ,masakra.

Witam

ja tez mam dziś wizytę -ciekawe co mi powie i co tam didzi słychać ...
próbuje się doprowadzić do wyglądu ludzkiego , bo od dwóch dni leżę i się pocę - już drugi dzień wstaję popołudniem - jeszce wczoraj zaczęłam kichac jak oszalała - dosłownie mam wrażenie, że dziecko wykicham :) nochal to mam czerwony i chyba jakiś strup mi sie robi od tego smarkania....ojojoj...a najgorzej w nocy, bo znowu nie moge na bokach leżeć - boli , że hej , a n plecach targedia , bo po pierwsze mam problemy z kręgosłupem, a po drugie duszę się od kataru - dobrze , ze sobie tu zaklikać mogę chociaż przez chwilę....:)

Ta kreska to ponoć jakiś hormon albo jego brak - nie wiem czy to prawda. U mnie poród mniej więcej ten sam czas (różnica niecałe dwa tyg między terminami) a jedyna różnica - wtedy chłopczyk a teraz dziewczynka :)

reklama
ja bym spala do oporu ale mały mnie budzi dosyć wcześnie.
W nocy mnie kopie dzidziuś od środka a rano dzidziuś od zewnątrz haaaaaa:-)

ludzie ! u nas śnieg pada !!!! :-D

Do góry