Dziewczyny macie gdzieś linka do tej promocji i próbek pampersa?
Promocja pampers niestety się skończyła
Lovela też już nie rozdaje próbek - sprawdziłam na stronie. A ja dziś dostałam swoją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny macie gdzieś linka do tej promocji i próbek pampersa?
Witam
dopiero wstałam - co prawda budziłam się wcześniej , ale nie miałam sił i chęci...:-(
wczoraj wieczorem pojechałam na dyżur, bo czułam się coraz gorzej, kazała mi brać dalej bioparox , a jak nie zadziała to przerzucić się na Rovamycyne czy jakoś tak- jak zwykle doczytać się nie mogę, a na razie nie wykupiłam zapytam gina jutro co o tym mysli. Poza tym zdziwiła mnie torchę, bo stwierdziła, że wygląda jej to na wirusówkę, a zapisała mi antybiotyk..ktoś słyszał o braniu tej Rovamycyny w ciąży?
dziś to juz jestem załatwiona na amen- potężny katar , ból zatok i do tego doszedł kaszel - na szczęście gardło mniej boli ...ja mam dość:-
no: