reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
cześć dziewczyny!!
Ja znowu mam coś z gardłem. Chyba się wykończę. Najpierw suchy kaszel i lekarz zapisał mi syrop, pomaga bo kaszel jest już taki urywający się, ale od niego boli mnie tchawica. Psikam Bioparoxem. Mam już dość. Trzeci czwartek wypadnie mi znowu basen, a przydałby się bo plecki zaczynają boleć. Ale nie wychodze z domu póki nie przejdzie bo już mam dość - 3 tydzień coś.
Pani_cinkowa i agniesia gratuluje córeczek :)
Co do włosków to mój mąż też nie lubi jak ścinam. Najkrótsze jakie dotąd miałam to takie do połowy szyi, ja się dobrze czułam w nich bo nie cierpie suszyć i prostować a moje włosy są bardzo nieposłuszne, każdy żyje w swoją stronę. Teraz co jakiś czas tylko podcinam ale zachowuję długość do ramion. Ważne żeby dały się związać. Na pewno to docenie kiedy pojawi się dzidziuś.
Fajnie, że możecie urządzać pokoiki dla dzieci, bez względu na płeć. Sonia dla chłopca możesz też poszaleć w strefie misi, króliczków, żabek itd. Ja będe póki co miała kącik w sypialni dla bobaska. Mamy tylko dwa pokoje więc na razie dziecko w sypialni a wiadomo w pewnym wieku nas stamtąd wygoni, zresztą czas pokaże, nie zakładam, że będziemy tu wiecznie mieszkać.

AAa miałam dzisiaj śliczny sen, śnił mi się mój dzidziuś, było słodki i taki kochany. Aż żal sie było budzić.....

Ostatnia edycja:
Witam,

Tak czytam i widze ze duzo dziewczynek nam sie ujawnilo , gratuluje wszystkim mamusiom, ja mam nadzieje ze dowiem sie dzis :-)
Nie bylo mnie kilka dni bo bylismy z CH w berlinie i hamburgu, przyznam ze zakochalam sie w Hamburgu :tak: sliczne miasto. Pogoda byla super, mialam bardzo duzo energii. Teraz jestem w Londynie i pogoda mnie bardzo zaskoczyla 18 stopni!!!!:-D:szok: w weekend ma byc 22, szok :)

Jezeli chodzi o wloski to ja preferuje dlugie, choc teraz mam za dlugie (mozna zobaczyc na watku o brzuszkach bo wkleilam 2 zdjecia), musze obciac bo jak farbowalam sobie wlosy w sierpniu to babka ktora mi je robila zajmowala sie tylko farbowaniem, nie mialam czasu na wizyte u drugiego fryzera bo lecialam do Polski, potem bylismy w niemczech, teraz jade do Glasgow na tydzien :-) odwiedzic siostre wiec pewnie obetne po powrocie :happy: Wiem tez ze po porodzie wlosy sie oslabiaja wiec lepiej obciac, nie czuje sie tez dobrze z tak dlugimi wlosami

Pozdrawiam was mamuski

dziewczyny gratuluję córeczek :) coraz nas więcej :)

DorissŁ chodzisz na basenik ? Jakieś ćwiczenia specjalne robisz czy po prostu pływasz ?
Może i ja się przejdę na basenik :)

cześć dziewczyny!!
Ja znowu mam coś z gardłem. Chyba się wykończę. Najpierw suchy kaszel i lekarz zapisał mi syrop, pomaga bo kaszel jest już taki urywający się, ale od niego boli mnie tchawica. Psikam Bioparoxem. Mam już dość. Trzeci czwartek wypadnie mi znowu basen, a przydałby się bo plecki zaczynają boleć. Ale nie wychodze z domu póki nie przejdzie bo już mam dość - 3 tydzień coś.
.
moze to alergie a nie przeziebienie, teraz wszystko przekwita, duzo ludzie ma alergie sezonowe

a ja dzis do domu! ale sie ciesze, chodz przyznam ze fajnie bylo i tak naprawde odpoczynek, bo tylko praca i zadnych innych obowiazkow to tesknie strasznie za moja coreczka i M, juz sie nie moge doczekac

reklama
sunshine79 rozumiem Twoje zauroczenie Hamburgiem, mam tam teścia i naprawdę bardzo dobrze się tam czuję, no moze oprócz ulicy St Pauli ;-) zawsze robię świetne zakupy w Hamburgu i nie mogę się napatrzeć na te piękne kamienice :-)

Do góry