reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witam w słoneczną niedzielę
dzisiaj jakoś mi słabo jest, zaczęłam prasować i nie mogłam ustać przy desce, bo myślałam że zemdleję
podejrzewam że ciśnienie mi spadło
DorissŁ, ja nie pamiętam kiedy spałam do 10 :)) to chyba było przed narodzinami starszego syna, może z jakieś 8 lat temu
neta, fajne ciuszki Ci wyszły :))) super :)))
Karolina-bg, gratuluję synka :) ja też mam problemy z kręgosłupem, szczególnie jak porobię w domciu, poodkurzam albo poschylam się

reklama
margoz korzystam ze spanka póki mogę, ale tak jak pisałam czasem w nocy budzę się i nie mogę zasnąc przez np godzinke. Jakoś już uregulowałam swoje spanko i budzę sie koło 9, a ta 10:30 to było istne szaleństwo :))

neta fajowe bluzeczki. Cóż za telent:))

Karolina również gratuluje synka. Mnie tylko czasem bolą plecy jak za długo postoję np podczas gotowania obiadku, ale jak potem troche poleże to przechodzi więc chyba nie jest najgorzej. Nie chce też zapeszać ale nie łapią mnie wogóle skurcze w łydkach ani nie puchną nogi. Lekarz każe mi brać 4xdziennie magnez więc może to też ma wpływ.

Miłej niedzieli Wam życzę bo pewnie w całej Polsce jest taka słoneczna pogoda. Muszę wyciagnąć gdzieś męża na spacer.

witam kobietki!!!
mnie plecy bola rano po nocy:wściekła/y: ale jak sie poruszam to przechodzi:-)
Do WC w nocy wstaje kilka razy:szok:. A dzisiaj standardowo jak co niedziele w pracy :wściekła/y: ale czekam na kolezanke, daaaawno sie nie widzialysmy wiec bedzie o czym pogadac
Milej niedzieli!!!!!!!!!!!

ja z kombinezonem poczekam, do konca a moze wybiore i maz kupi jak naprawde bedzie potrzebny. Bo ja tak sobie mysle ze jak urodze koniec lutego bo tak mam termin, na pierwsze spacerki bede chodzic w marcu, a pogoda w marcu moze byc juz ladna wiec nie bede potrzebowac typowo zimowego kombinezonu tylko jakies takie wiosenne cieple ubranko, bo maluszek do tego jeszcze pod kocykiem bedzie. a ze szpitala odbiore w rozku i w kocyku na minutke do auta i z auta do domu mysle ze nie trzeba kupowac. A jak juz bede w domu i bede widziala ze naprawde potrzebuje kombinezon bo zima zimna i dluga to maz kupi....

reklama
Do góry