reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziewczyny nie martwcie się, na pewno wszystko jest dobrze. Różne objawy są odczuwalne w różnym czasie i z różnym netężeniem. Więc głowa do gory, bo wszsytko jest ok!!

A powiedzcie, czy wasi mężowie, faceci czy inne osoby rozmawiają już jakoś z brzuszkiem. Mój mąż co chwilę pyta się jak tam bąbelek:-D I nie mówi, że jestem ciężarna tylko ociężała:-) też sobie wymyślił:-D

Kochane moje nie przejmujcie sie tak strasznie tymi objawami.To ze piersi bola raz mniej a raz bardziej to wydaje mi sie to calkiem normalne.Owszem jak was bardzo boli brzuch ale tak niedowytrzymania to wtedy lecie do gina ,ale jak boli tak aby pobolec to wydaje mi sie ze dzidzia rosnie i wszystko sie tam powieksza.Nie schizujcie tak strasznie bo wasze narwy jeszcze bardziej szkodza fasolce.Glowa do gory.Ja to tylko patrze aby nie PLAMIC I I NI KRWAWIC ,na reszte objawow az tak nie patrze .No i aby brzuch nie az tak bardzo bolal :-). Oliwka spi.Ja zjadlam obiad.Teraz wcinam z kolezanka ananasa :-).Pozniej piaskowica i oby to jakos zlecialo do wtorku. Ja nie jestem teraz z nikim wiec facet nie caluje mnie po brzuchu ale za to sama od siebie robi to moja coreczka.Ja jej za specjalnie nic nie mowilam a ona na pytanie gdzie mamusia ma dzidzie pokazauje na pempek i caluje mnie,To jest takie slodkie :-).

reklama
dziewczyny nie ma co panikować, brzusek czasem musi poboleć bo macica sie rozciąga, ale jeśli nie krwawicie i nie jest to ból bardzo mocny to nie stresujecie sie zbytnio... wszystko bedzie dobrze :)

angelika jak tam twoje cyce? dziękuje dziewczynki za kopniaczki, czasem są one nam potrzebne żeby postawić człowieka do pionu:-)
mój ból piersi wrócił teraz popołudniu, ale nie jest jakiś koszmarny, przynajmniej się uspokoiłam. też jak ty angelika zmierzyłam temperaturę rano i wyniosła tylko 36,8. ale dziewczyny mają rację, nie ma się czym stresować i tak będzie co ma być, a wierzę, że będzie dobrze!

Scarletko piersi bolą ale słabiutko, jak naciskam dopiero :(
Ach....niestety po wczesniejszych doswiadczeniach raczej strach juz mnie nie opuści... Dlatego tak panikuje... Ale w dalszym ciągu wierzę, że wszystko bedzie dobrze :)
Teraz temp 37, 5 wiecy chyba jest ok :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.Niewyspana i zmeczona.Oliwka usnela wczoraj okolo 24 budzila sie co chwile i poplakiwala a o 7 juz wstala.Ja zmeczona na maksa Jeszcze rano pierwszy raz przywitaly mnie mdlosci.Narywalo mnie ale nie zwymiotowalam.Teraz jest lepiej .Milego dnia.

Cześć dziewczyny.

Dwie godziny temu zrobiła test i wyszedł pozytywny :-)Jestem bardzo szczęśliwa, bo to dopiero drugi miesiąc staranek :-D Mam nadzieję, że będę mogła Ws poznać lepiej i że atmosfera tutaj będzie tak samo fantastyczna ja na "moich" grudniówkach 2008 ;-)

Buziaki dla wszystkich :*

Cześć dziewczyny.

Dwie godziny temu zrobiła test i wyszedł pozytywny :-)Jestem bardzo szczęśliwa, bo to dopiero drugi miesiąc staranek :-D Mam nadzieję, że będę mogła Ws poznać lepiej i że atmosfera tutaj będzie tak samo fantastyczna ja na "moich" grudniówkach 2008 ;-)

Gratuluje i zobaczysz ze u nas bedzie brdzo fajnie bo tu same super babki sa :-).Nie ma to jak sobie poslodzic z rana :-).Mnie momentami niedobrze,Jeszcze nic nie jadlam ide snidanko zjesc moze mi przejdzie :-).

Cześć dziewczyny.

vive witaj wśród lutówek:happy2: gratuluję dwóch kresek... cudowny prezent sprawiliście sobie ze swoim lubym z okazji ślubu:-)

reklama
dzień dobry dziewczyny. Wczoraj nie zaglądałam i miłam co czytać z rana:)
vive witamy w naszym gronie
Ja też dziś pół przytomna. Robiliśmy z M wczoraj grilla i położyłam się po 2 spać. Dziś mój M wychodząc na uczelnię mnie obudził i nie mogę już zasnąć, więc postanowiłam sprawdzić co u Was.
Jak czytałam poprzednie wpisy o rybce to narobiłam sobie smaka z rana. Ja całe szczęście mam w domu śledzika w śmietanie:) Zaraz idę go spałaszować

Do góry