reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam Gosiu w naszym gronie:-). Dziewczyny ma być lepiej. Temperatura troszkę spadnie do 20 kilku. Ja jutro tez mam małe przyjęcie. Robimy z M grilla i zaraz idę robić ciasto i sałatkę. Dziś jak poszłam do sklepu to nie mogłam się oprzeć ogórkom kiszonym. To pierwszy raz w ciąży kiedy ciągnie mnie do ogórków:-D

reklama
sylvanas ja tez dzisiaj bylam na zakupach i myslalam, ze zemdleje...

Apple tree
bardzo proszę. Słoneczko specjalnie dla Ciebie prosto z Łodzi :)

Scarletka a to jakaś okazja, że szykujesz imprezkę?

Natasza ja juz jestem na zwolnieniu. We wtorek poproszę moja ginkę o kolejne... Nie chce wracac do pracy... Po moich doswiadczeniach wolę chuchać na zimne...

Zanbab ja dzis mialam to samo :) Bylam w warzywniaku i jak poczulam zapach ogórków musialam je kupic :)

Lece Dziewczynki pograc z D. w chinczyka :)

Dziewczyny, ależ Wy się rozpisujecie, 2 dni nie zaglądałam, a tu do poczytania lektura na pół godziny :-D Ja dzisiaj znowu na nocce jestem. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej niż ostatnio i nie będę zasypiała o 22. Dziewczyny jak długo zamierzacie pracować, do którego miesiąca? A może niektóre z Was już są na zwolnieniach lekarskich?

Natasza, ale kobieta w ciąży nie powinna pracować w nocy, powinnaś zanieść zaświadczenie o ciąży od lekarza a jak jeszcze nie masz to chociaż pogadać z przełożonymi, bo z tego co wiem to kobieta w ciąży zwolniona jest z pracy w godzinach nocnych.

Ja z zachciewajek to mam ochotę na lody ciągle :-)

angelika hmmmm okazji nie ma, ale czy musi być okazja do świętowania?;-) no może taka malutka okazja, bo człowiek jest taaaaaki szczęśliwy

widzę, że nie tylko ja mam już zachcianki. tylko u mnie są nie co dziwne, bo nie chce mi się ogórków czy lodów, a na tony mogłabym jeść czosnek i wszystko czosnkowe, a do tego rybki wędzone:baffled: i tak u mnie od kilku dni non stop

natasza ja nie muszę iść na zwolnienie, bo jestem na urlopie wychowawczym

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczynki :)

Ale upal.....
Mialam sprzatac mieszkanie ale nie mam sily wstac z łóżka...
Tragedia
A u nas... chyba dobrze... Piersi bolą coraz bardziej, nawet nie musze sprawdzac bo bola same z siebie :)
Tym razem musi sie udac - jestem o tym przekonana :)
Mam to samoz tymi persiami no i z tym udaniem sie. Zrodzila sie we mnie optymistka :))). Ciekawe czy to wplywciazy? hehehe

Cześć dziewczyny widze że nie tylko ja nie daje sobie rady z tym gorącem ufff... Wyszłam dzisiaj z domu na drobne zakupy na GODZINĘ a słońce mnie tak spiekło że aż mnie piecze ale kupiłam sobie oliwkę do smarowania iiiiiiiiiii ŚLEDZIE!!!!!!! Od trzech dni o niczym innym nie myślałam jak o śledziach w zalewie śmietankowej z czosnkiem i pietruszką ;D Niebo w gębie;) A najadłam się tak że chyba pęknę;) Pozdrawiam i miłej nocki życzę;)

reklama
A tak swoją drogą śledzie to chyba na chłopczyka nie??? ale czy to wogóle możliwe żeby w 5 tyg. i 4 dniach odczuwać zachcianki typowo na chłopczyka bo ja naprawde jem tylko kiszone rzeczy nie mogę słodkich bo po słodkim mi nie dobrze:(

Do góry