reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
witamy gosiu

aniaprzemka
ja nigdy jeszcze koktajlu ze spritem nie piłam, ale czas spróbować, narobiłaś mi ochoty, musi być orzeźwiający. zawsze to daję mleka.

Hello ja bardzo chetnie odstąpie słoneczko ;p Jest mi tak gorąco że nawet przed wiatrakiem wysiedziec nie moge. Dzisiaj jechałam komunikacja miejska na drugi koniec miasta i powiem wam ze naprawde ledwo przezylam ta podroz.

Witam Gosienko :) My juz sie znamy prawda? :)
Bardzo Ci gratulujE!!!!!!

No pewnie, że się znamy :-)

Dzięki dziewczyny za miłe powitanie.

Odnośnie upałów to w 3mieście przeszła burza i już się chłodniej zrobiło, tzn. ciepło ale bez ukropu już.

Sylvanas a nam suwaczki tak samo pokazują :-)

GosiaLew witam w gronie lutówek:tak:

angelka123 cały czas mocno trzymam za Ciebie kciuki!!

aniaprzemka do tej pory piłam truskawkowy koktajl na bazie zsiadłego mleka.. ale sprite? brzmi interesująco:-)

apple tree jak chcesz, to zabieraj do siebie, to słońce, bo dzisiaj u mnie to już przegięcie. nie miałam siły na spacer, to pojechaliśmy do reala na duże zakupy. ludzie chyba przestraszeni pogodą, bo szok w środku pustki:szok: jutro mnie czeka trochę pracy, bo szykujemy małą imprezkę, wpadają wieczorem znajomi, a chce mi się cokolwiek..

reklama
Dziewczyny, ależ Wy się rozpisujecie, 2 dni nie zaglądałam, a tu do poczytania lektura na pół godziny :-D Ja dzisiaj znowu na nocce jestem. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej niż ostatnio i nie będę zasypiała o 22. Dziewczyny jak długo zamierzacie pracować, do którego miesiąca? A może niektóre z Was już są na zwolnieniach lekarskich?

Do góry