reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam w poniedzialkowy ranek :)
Bardzo wszystkim dziekuje za życzenia :)
Ja dzis mam wuzyte u lekarza, tam sie bede wazyc, to napisze czy przytylam i ile.
Musze Wam napisac, ze okropnie mi dokucza kregoslup :-( Najbardziej jak leze i podnosze sama glowe, to jakby mi ktos kosci rozrywal. Masakra :(

cześć dziewczyny :) ja mam wizytę jutro.
Na razie czuję się dobrze, ale martwię się trochę o wagę, bo od początku przybyło mi już 3 kg. Moja ginka mówi, że lepiej byłoby gdybym na razie nie tyła, ciekawe co jutro mi powie jak zobaczy, że znów jest trochę więcej.

Ostatnia edycja:
mysia barbara trzymam kciuki za wasze wizyty.

Mnie też często boli kręgosłup, a najgorzej rano zaraz jak się obudzę, w dzień jest w miarę dobrze, dziś dodatkowo boli mnie głowa i jakaś zmęczona okropnie jestem, ale to wina pogodny. Cycki bolą mnie bezustannie od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, w pierwszej ciąży bolały mnie aż do porodu teraz pewnie będzie tak samo.
Ja ważę 52 kilo, jak byłam na wizycie w zeszłą środę to pielegniarka myslala, że waga się zepsuła bo od ostatniej wizyty schudłam 1,5 km, ale podobno wszystko jest ok i już niedługo zacznę tyć, mam tylko nadzieje, że nie dużo bo po pierwszej ciąży truuuudno mi było zgubić kilka kilo.

Czesc Dziewczynki :)

Wlasnie wrocilam z zakupów, widzialam fantastyczne spodnie ciazowe, ale kosztuja 159 zł no i mam dylemat... Z jednej strony powinnam je kupic bo naprawde nie mam w czym chodzic ale z drugiej... To kupa kasy jak na 5 m-cy... :(

Dzis rozmawialam z kolezanka z pracy, jest w ciazy praktycznie w tym samym tygodniu co ja... I ona juz ruchy czuje, ma siare w piersiach, a chudzinka z niej jeszcze wieksza niz ja... Tyle ze to jej 3 dziecko wiec pocieszam sie ze ja jako "pierworódka" nie powinnam sie stresowac brakiem ruchów...

Witam po malutkiej przerwie i trzymam kciuki za wizyty:) Czy u was jest też taka straszna pogoda? Ja juz mam dość a dopiero początek - jesień nadchodzi bleh;/

reklama
angelka pewnie, że się nie stresuj tym, że na razie nie czujesz ruchów maluszka, ja w pierwszej ciąży poczułam je dopiero w 20 tygodniu,chociaż co dzień pilnowałam, żeby ich nie przegapić. Na pewno już niedługo dzidziuś i do ciebie zapuka.

ewela.s jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży :)

margoz co czytasz? ja wypożyczyłam sobie ,, Marinę" na razie mnie nie wciągnęła, ale przeczytałam dopiero może z 10 stron zobaczymy jak będzie dalej, zastanawiam się tez nad domem nad rozlewiskiem, a swoją drogą to już barrdzoo dawno nie przeczytałam nic co by mnie naprawdę wciągnąło, ale teraz brzydka pogoda to może nadrobię Aha zapomniałabym dodać narazie przeczytałam chyba wszystkie książeczki o Franklinie maja Gabi bardzo go lubi.

Do góry