reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Tak, tym bardziej, że nic tego nie zapowiadalo...To byl ogromny szok dla nas... Ale wierzę głęboko, że tym razem będzie inaczej :)

ANGELKA bedzie dobrze zobaczysz :-).Ja tez na poczatku ciazy bylam przeziebiona.Kolezanka ma juz 2 dzieci i przy kazdej na poczatku byla chora a dziecio zdrowe jak rydz :-).Z tymi piersiami to mam identyko .Raz bola jak ledwo dotkne a raz musze pozadnie nacisnac i prawie nie bola hihih.Z olwka mialam wecej objawow ale wiem ze kazda ciaza jest inna.Z oliwka plamilam od poczatku.Ja tez mam dokladnie tak samo ,biegam do kibelka co 5 minut i nie tylko na sikanie ale patrze czy aby jakis plamien nie ma.Tez macie takiego schiza????????? Na komary pokupowalam preparaty.Jestem tak pogryziona ze nie wiem gdzie mam sie najpierw drapac.Oliwka jeszcze spi.Jak wstanie to dam jej zupke ,ja cos tak skonsumuje ,ogarne mieszkanko i ide z mala do piaskownicy.

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie:-) Ja byłam prawie 2 dni bez neta:wściekła/y: Ja smaruję się oliwką po kąpieli, zwłaszcza na piersiach i brzuszku:-)

myślicie, że oliwka jest najlepsza na rozstępy? ja koniecznie muszę czegoś używać bo mam rozstępy od wahania wagi.. to co będzie w ciaży?:szok:
poza tym mam wrażenie, że już rosnę:-) ale to pewnie wina luteiny

Ja tez mam już rozstępy bo w okresie dojrzewania za szybko urosłam i przytyłam troszkę a rozstępy mam niemiłosierne co prawda bardzo jasne ale boje się pomyśleć co będzie jak brzuszek urośnie...

A jakiego kremu używałaś?? Bo moja siostra używała wielu kremów ale i tak ma cały brzuszek w zeberkę ale najważniejsze że maluszek cały i zdrowy;)

właśnie słyszałam, że najlepsza jest zwykłą dziecięca oliwka do nacierania. muszę przetestować. w poprzedniej ciąży nie miałam problemu z rozstępami, ale boję się co będzie teraz.

ale ja jestem nie do życia, ledwo m z dworca odebrałam, tak już się pożarliśmy. no nie idzie ze mną wytrzymać, nawet ja nie wiem co się ze mną dzieje, takie mam humory, śmiechy i płacze.
appletree i angelika przeziębieniem się nie martwcie, ja w ciąży przechodziłam 2 grypy i zapalenie stawów, brałam przy tym leki i było wszystko dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry