reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

ja też lubię linie dla mam w H&M. to prawda, że mają atrakcyjne ceny w porównaniu z innymi sklepami z ubraniami dla mam w ciąży. narobiłaś mi ochoty i chyba sama się przejdę.
tylko tak się boję zapeszyć..
Ja też bałam się zapeszyć i dalej mam nadzieję, ze z ciążą będzie wszystko ok.Ja kupiłam te ciuchy przed wizytą u lekarza. A godzinę później oglądałam mojego Kruszka na ekranie:tak: Bądz dobrej myśli

Ostatnia edycja:
reklama
a ja mam jeszcze sporo bluzek ciązowych po poprzedniej ciązy z Alą wiec bluzek póki co nie bede kupować tylko spodnie musze bo tamte już do niczego i wyrzuciłam :)

no właśnie, spodnie tak schodziłam, że sie już do niczego nie nadawały, a z bluzkami tez u mnie problemu nie będzie, bo ja ostatnio lubię tuniki do legginsów, więc mam sporo rzeczy do biegania. teraz posłużą jako bluzeczki

A ja narazie nie planuję jakiś większych zakupów od stycznia byłam na diecie i udało mi się zgubić zbędne kilogramy.Dlatego mam sporo wiekszych ciuszków z poprzedniego lata.A pod koniec wakacji kupię sobie jeansy ciążowe.
Nie wiem jak tu u was wygląda ale ja w poprzedniej ciązy jak byłam bardzo podobały mi się spódnice jeansowe na szelkach no i kupiłam dałam za nią sporo i niestety może z dwa razy założyłam bo te szelki ogrniczały mi swobodę ruchów i jakos ogólnie źle się w niej czułam.

witam ale sie rozpisalyscie

Ja dzis ide do gina. nie moge sie juz doczekac.

Co do ciuchów to ja latalam przed w leginsach tunikach a teraz zostaje przy tym samym. Leginsy sa rozciagliwe w razie czego wiekszy rozmiar, a na lato krotkie spodenki, dresy mam. Na zimniejsze dni jak juz brzuch bedzie widac to mam ciazowe spodnie i swetry nawet nie znoszone bo we wczesniejszych ciazach lazilam w nich tylko na wyjscia w domku dresy.

ja w poprzedniej ciąży kupiłam jeansy i jeansowe rybaki, do tego miałam kilka spódnic na gumce i legginsy, to mi wystarczyło. teraz będzie gorzej, bo ciąża w zimie i nie da się już tak z gołym tyłkiem, tylko ciekawe w co go tym razem wbiję
Akunia powodzenia na wizycie! i 3mamy kciuki

A ja narazie nie planuję jakiś większych zakupów od stycznia byłam na diecie i udało mi się zgubić zbędne kilogramy.Dlatego mam sporo wiekszych ciuszków z poprzedniego lata.A pod koniec wakacji kupię sobie jeansy ciążowe.
Nie wiem jak tu u was wygląda ale ja w poprzedniej ciązy jak byłam bardzo podobały mi się spódnice jeansowe na szelkach no i kupiłam dałam za nią sporo i niestety może z dwa razy założyłam bo te szelki ogrniczały mi swobodę ruchów i jakos ogólnie źle się w niej czułam.

Nie obraź się tym co napiszę, ale mi nigdy nie podobał się styl cięźarnego farmera:-D;-). A tak poważnie, to najwygodniej w domu chodziło mi się pod koniec ciąży w samym staniku i szortach. Mieszkam na poddaszu i wszystkie okna mam od wschodu. Mam niekończący się tropik od maja do października, bo dach cały czas nagrzany i nie ma kiedy ostygnąć:dry:.

A może czas pomyślec o założeniu wątku zakupowego dla mamy i dzidziusia?:tak:

Jeeezuu jaki upał!!! Nakupowalam na to moje nieszczesne gardlo herbatek imbirowo-miodowych, sok z cebuli wlasnie sie robi, no i szalwia juz zaparzona! Nie dam sie! A co! Wizyta u ginki dopiero 15 czerwca... Nie doczekam sie chyba... Jak tak dalej pojdzie to ja zeswiruje do porodu :) Boje sie wstawic suwaczek, co by nie zapeszyc... wstawie po wizycie chyba...
To bedzie dokladnie 6 tydzien od OM. Myslicie ze juz bedzie serduszko?

Akunia daj znac jak po wizycie! Trzymam kciuki!!!!

reklama
angelika to poczekamy sobie razem i postaramy się nie ześwirować, bo też mam wizytę 15. mam nadzieję, że wrócimy z wizyty rozpromienione:-)

Do góry