reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Maranatha, w szpitalu mam 25.08 wizytę z lekarzem, a usg 22.09. A zapisywałaś się do szkoły rodzenia w szpitalu? Ja chyba sobie odpuszczę.
Kaasiutka, trzymam kciuki za usg jutrzejsze:-)

jeżynka ja wizyte mam z lekarzem już w ten piatek 20.08.10. a USG 08.10.10. babka chciała mnie wpisać też na 22.09.10 ale nie zgodziłam sie na te date bo my w tym czasie w Polsce bedziemy wiec dopiero jak wrocimy bedzie USG w szpitalu, ale w Polsce mam już zabukowaną wizyte na 23.09. wiec jest dobrze :)

Maranatha, pomieszało mi się z usg, ja mam 30.09 w szpitalu a nie 22. A w pl mam połówkowe 21.09:-p Lekarzy pewnie mamy innych. Jestem ciekawa co na takiej wizycie z lekarzem tutaj robią?

Jezynka gratulacje :-)

Ja po 5 miesicach sobie wlosy pofarbowlam, siedzialam u fryzjera prawie 4 godziny :szok: ale czuj sie super ....nareszcie odrosty zniknely :-) fryzjerka nawet poczestowala mnie muffinem :) chyba slyszala jak mi w brzuszku burczy :-D oczywiscie bo powrocie do domku objadlam sie jak zwykle na noc bo wrocilam ok 21:30

zycze dobrej nocki, jutro nowy dzionek wiec zapomnijmy o tej klotni o L4
PEACE :happy:

Maranatha, Lekarzy pewnie mamy innych. Jestem ciekawa co na takiej wizycie z lekarzem tutaj robią?

jezynka jak ja chodziłam w poprzedniej ciązy to lekarz na pierwszej wizycie omówił wyniki z krwi, zapytał o samopoczucie czy czuje już ruchy dziecka, ciśnienie krwi zbadał i... zrobił USG bo ma w gabinecie takie małe i zawsze zerknie co tam u dzidiolka słychać :) ja jestem u profesora D Murphy, a Ty to zobacz u kogo, bo masz zapisane na tej różowej karteczce co to tam terminy wizyt zapisują :) tam zwylke przyjują lekarze w dwóch gabinetach i zwykle wtedy była jedna biała babka i facet i 2 czarnych facetów na znmiany ich widywałam... a nie wiem czy ten jego team liczy więcej osób, ja poznałam 4 + profesora, który mnie zaszyczycił swoja obecnością podczas porodu, dgy rodziłam i rodziłam i urodzić nie mogłam to sie zjawił i w paiery pozaglądał no i dał wskazania co dalej... hehehe...

no dobra ja lece sie połozyć bo nie wiem jak moja Alunia da mi dziś pospać... dobrej nocki dziewczęta i do poczytania i popisania jutro :) znikam na dziś...

Ostatnia edycja:
Maranatha, ja od razu oblukałam wszystko co dostałam od położnych:-p Ja jestem u prof. Nugent. A czemu tak szybko na usg Cie chcieli wysłać? Mi powiedzieli, że na usg mam się umówić dopiero na 22tc nie wcześniej, więc to wychodzi właśnie tak 30.09.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam!
Ja chciałam się przywitąc. 4 Czerwca zobaczyłam dwie kreseczki na tescie i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Termin mam na 1 lutego. Cieszę się że istnieje takie forum, gdzie można popytać się, zmyć ze swojej głowy wszystkie niepewności dotyczące ciąży. Fajnie, że jesteście, napewno skorzystam z waszych porad, bo mam kilka pytań dotyczących ciąży. Na ta chwile zmykam do pracy. Miłego dnia. Pozdrawiam

Do góry