Ewitka
Majowo-lutowa mama
Majuska to trzymaj się dzielnie do tego 10.10! I koniecznie zaglądaj na bb!
DelfinOna, no to wpadka do 17
Lepiej teraz, bo jak pójdziesz do pracy, Lenka do przedszkola, to zasmakujesz wolności i ci się nie będzie chciało, a tak Lenka do przedszkola, fakt, że bedzie przynosic do domu choroby, ale da się przeżyć, u nas nie było tak źle. A róznica wieku super, naprawdę warto.
Ja też chciałabym małą posłac do przedszkola od wrzesnia, ale nie wiem jak to będzie, bo... nocnik jest be, młoda dopiero co stawia pierwsze kroki (nareszcie!!!), więc jej nawet nie próbuję uczyć sikać na nocnik, może przez ten rok nadrobi, zobaczymy.
A moja wreszcie wagę przekroczyła 10kg. Ciekawe, bo ładnie sobie wygląda, a waga nie za wysoka, no ale wzrost też chyba koło 80.
DelfinOna, no to wpadka do 17
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ja też chciałabym małą posłac do przedszkola od wrzesnia, ale nie wiem jak to będzie, bo... nocnik jest be, młoda dopiero co stawia pierwsze kroki (nareszcie!!!), więc jej nawet nie próbuję uczyć sikać na nocnik, może przez ten rok nadrobi, zobaczymy.
A moja wreszcie wagę przekroczyła 10kg. Ciekawe, bo ładnie sobie wygląda, a waga nie za wysoka, no ale wzrost też chyba koło 80.