reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Susel zdrowka dla Ninki-biedactwo

Lenka od kilku dni wstaje o 6.30-nagle nasz dzien zrobil sie strasznie dlugi i cala rutyna sie nam zmienia. Wczesniej spala do 8 a czasami do 9 wiec roznica zasadnicza.Na szczescie znowu ladnie spi w nocy wiec jestesmy wyspane.

No i nareszcie, pierwszy raz w tym tygodniu swieci sloneczko wiec zaraz idzimy na dluuugi spacerek.

Sylvanas to slonko ty chyba na twoje powitanie na wyspach ;-)

ewelinka1 powodzenia w dalszej terapi , dobrze że Izabella dzielnie znosi noszenie kasku.
Suseł zdrówka dla twojej księżniczki.
polis ja też marze pospać dłużej ,u nas również pobutki około siódmej.
dziś spędziliśmy cały dzień w domku bo pogoda w kratke, troszke się nudzimy ,zabawek zabralismy tylko kilka i wymyślam różne zabawy, ciesze się tylko że jak narazie Gabrielek jest bardzo grzeczny ,jak sprzątałam to dzielnie mi pomagał kurze wycierać:-)
pozdrawiam

Jakiś smutny dzień mam dzisiaj muszę pracować 12 h i mam wyrzuty sumienia ze nie mogę być z niunia :( ale jutro sobie odbije. Dobrze ze nie często muszę pracować tyle godzin ale tak to jest pracownik na urlopie a ktoś musi tu być , takie życie...

Ostatnia edycja:
No i weekend w Londynie udał się wyjątkowo :) Zakupy też. I słoneczko gościło nam przez cały nasz pobyt. :) Niestety w sobote w nocy nie dość że mój W. skręcił kolano i musieliśmy przesiedzieć 4 godziny na izbie przyjęć to jeszcze otrzymałam wiadomość że mój Kajto trafił do szpitala :/ ciężko było wysiedzieć aż do poniedziałku tam. Dziś prosto z lotniska przyjechałam tak szybko jak tylko się dało do mojego skarba. Okazało się że zaatakowały go rotawirusy i ma od soboty wymioty i sraczke, a do tego wysoką gorączke... masakra... nie wiem ile tu jeszcze bedziemy musieli spedzić czasu, ale dobrze ze moja kolezanka która zajmowała się małym miała oko i nie stwierdziła ze to zwykłe zatrucie tylko zareagowała odpowiednio. Niestety jak to w polsce nawet taki maluch nie może liczyć na dobre warunki. Łóżeczko ma w świetlicy bo nie ma więcej miejsc. Cały dzień włączony telewizor i pełno bawiących się dzieci. Nie może w ogóle odpocząć :/ A ja dziś noc spędze obok łózeczka na karimacie. masakra...

Jednym słowem z przygodami...

Sylvanas- faktycznie z przygodami, mam nadzieje ze mały szybko wydobrzeje ...... U nas ostatnie dni mijają spokojnie tylko pogoda do niczego, jak tak dalej będzie to się depresji nabawie :(

Sylvanas szybkiego powrotu do zdrowia dla twojego skarba i wracajcie szybciutko do domku bo warunki faktycznie pozostawiają dużo do życzenia.
ewelinka u nas też pogoda taka sobie ale od środy ma być pięknie, pozdrawiamy gorąco.
u nas wszystko ok:-)

sylvanas mialas szczescie z ta pogoda bo caly tydzien przed weekendem lalo i po wekendzie tez leje. Zdrowka dla Kajtusia, wracajcie szybko do domu.

A my mamy trzecia czworke- wyszla na szczescie w miare lagodnie.

Wyslijcie mi dziewczyny troche slonka bo wpadne w depresje od tej angielskiej pogody :-(

zdrówka dla Kajtka :*
polis
a u mnie nie jest źle :) opady mam tylko przelotne i to bardzo rzadko a tak to słonko :) choc dosyc wietrznie jest...

reklama
Do góry