reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Też ostatnio czytałam Obsoletki. Przeczytaj coś mniej dołującego ;) Ja ostatnio wyciągnęłam swoje stare pamiętniki, przeczytałam z 1/3 jednego zeszytu i schowałam. Za ciężkie emocjonalnie to dla mnie do ogarnięcia. Może na emeryturze je przeczytam bez płaczu i traumy ;)

witam weekendowo
oj ciężki był tydzień w robocie, dobrze że się skończył :)
Lenka ma nową zabawę, slalom po krzesłami, włazi jedną stroną, wyłazi inną, i tak obrobi ze 3 krzesła stojące przy stole, aż cud że sobie głowy nie stłucze:)
dzisiaj mi prezencik zrobiła i pospałyśmy do siódmej :)
miłej soboty wam życzę :)

witam w sobotę.
udało mi się wczoraj położyć małego godzinę później więc pospał dziś do 7mej a nie tak,jak ostatnio do 6tej, więc wstałam bardziej wyspana. I o dziwo było dziś tylko 1 karmienie w nocy, oby tak dalej :)
teraz mały śpi, R odsypia nockę a ja za godzinę lecę na zebranie komisji bo jutro na wyborach siedzę. Idziecie jutro wszystkie głosować? Ja to w ogóle nie wiem na kogo głosować ;-/
Filip ciągle doskonali stanie na 4 ale ruszyć nie chce, na razie zaczyna kicać - staje na 4, podciąga jedną nóżkę, potem drugą i bach na klatkę. Więc może nie długo już ruszy :)
pozdrawiam

spanie do 9-10??? nierealne u nas. Juz nie pamietam kiedy tak długo spałam. Najpóźniej do 7
Byłam juz na zakupach spozywczych ichcialam isc poszukac sobie butów bo sie jesien na dobre zaczęła ale mąż pojechał popracowac wiec sama z Mają nie ide bo co to za przymierzanie butów. Malutka teraz spi a ja zaraz przygotuje cos na obiad.

Ale nam sie pogoda jesienna zrobiła, zimno i na dodtaek mży :(((((

no właśnie, ja też muszę poszukać jakiś butów na jesień, słyszałam że w deichmannie są fajne i nawet nie drogie, muszę się wybrać

Tab - 8 buziaków dla Krzysia dziś <tak się jakoś zawsze składa, że wpadam na Twój suwaczek gdy Twój mały ma miesięcznice;-)>

jak Filip był mniejszy to też potrafiliśmy spać długo, czasem dopiero ok południa wstawaliśmy, były owszem pobudki na mleko i pieluchę ale potem brałam go do siebie na brzuch i usypialiśmy. Teraz niestety Filip już tak mi się na brzuchu nie mieści i się zsuwa więc nie śpimy już tak a szkoda :)

Ewitka, może jak się wygrzejesz będzie lepiej... duzo zdrówka
ja to nie pamiętam kiedy spałam do 9 :)) chyba jakieś 10 lat temu :))ale do 7 mi odpowiada :)
dzisiaj sprzątanie, ale nie bardzo mogę podgonić, bo bez przerwy latam i przestawiam małą, bo łazi w zakazane rejony, a w łóżeczku bawić się nie chce

reklama
mój już od dwóch tygodni funduje mi pobudki po 6 rano, kiedyś spaliśmy razem nawet do 9, chyba czas zapomnieć o tak późnym wstawaniu:)
Ewitka zdrówka!
babcia Szymka po raz trzeci zostanie babcią, najpierw był Szymuś, potem w lipcu Wiktorek, a teraz siostra męża też jest w ciąży, więc w przyszłym roku będzie kolejny wnuk, normalnie jakby się wszyscy zmówili.Wszystkie dzieciaczki będą w prawie w tym samym wieku.

Do góry