bobomama24
Mama Izy i Martynki
moja tez chwilowo sie zatrzymala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziubasek - dziś pospała pół godziny w leżaczku, właśnie się obudziłatak właśnie myślę, że jest tak oszołomiona nowymi umiejętnościami że przez to jest taka pobudzona... dziś trzymałam ją sporo czasu w leżaczku żeby się tak nie nakręcała, zobaczymy czy to coś zmieni....
no, jak się ma taką dwójkę to naprawdę musi być ciężko... a co do postępów to z tym naprawdę różnie bywa, i na Twojego Fillipka przyjdzie czas. Kto wie czy nie będzie tak że wszystkie dzieci będą mówić a moja jeszcze nie..? moja np. nie potrafi żadnego papa, tak, nie, mama, tata... zupełnie nic z tych rzeczy. naprawdę bywają ogromne różnice między dziećmi, widzę na innym forum na którym też piszemy o naszych maluchach