reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam

Cały dzień poza domem dziś. Rehabilitacja a potem u mamy byłam.

Jutro mam rozmowę w sprawie pracy wiec proszę o kciuki. A moja mama pierwszy raz zostaje sama w Kubą.

reklama
Gosia trzymamy:)

W sobote wyskoczylismy na kolacje a kolezanka nas namowila na impreze wiec poszlismy na godzinke. O rany mnie juz takie imprezy specjalnie nie kręcą a poza tym ja juz tam nie pasuje. Ubrana w jeansy i bluzke zkrotkim rekawem bylam za bardzo ubrana... jeszcze spotkałam kolege ktory z wielkim zdziwieniem powiedzial: "przeciez ty niedawno dziecko urodzilas". HEHEH to pewnie znaczy cieple kapcie i siedź w domu!

Maja przez ostatnie dwa dni ma lenia na podnoszenie tyłeczka do raczkowania. Ale gaduli sobie duzo, jak jade z nia samochodem (ona z tyłu wiec niestety sie nie widzimy) to ciagle slysze "buee", łeee" "bab" itd.
Jade i sie smieje:)

Dzisiaj padam juz na twarz. Miłego wieczorku:)

a my mieliśmy dziś mega marude, juz niewiem o co mu chodziło, ciągle jęczał i czuję się strasznie zmęczona, na szczęście zaraz po kąpieli zasnął.
w końcu zaczęły się seriale heh i jest co oglądać:D

gosia kciuki zaciśnięte!

Moje dziecko ostatnio ciągle powtarza bubu, albo buba, śmiejemy się, że swojego nazwiska zaczął się uczyć, bo się na "bu" zaczyna ;)

clauditka ja mama marude od kilku dni a dzis wieczorem to juz apogeum. Lenka co chwile budzi sie z placzem swiadczacym definitywnie o tym ze coos ja boli. Posmarowalam dziasla zelem ale nie wiem co to bedzie. Na razie spi ale czopek czeka w pogotowiu.

Doriss moja mala tez gaduli najwiecej jak jedziemy samochodem albo wozkiem. Pewnie opowiada co widzi po drodze;-)

Gosiu kciukasy zacisniete

HEJ DZIEWCZYNY!!
Malo mam czasu ale staram się czytać. U nas bez zmian. Nocki koszmarne i jak tu mieć energię w pracy - a muszę ja mieć bo z dzieciakami pracuję. Pobudki na jedzenie 3 razy minimum, często tez pomiędzy jakiś dziwny płacz. Nie wiem czy zęby, czy coś innego, bo to już miesiąc trwa. Ale musze być dobrej myśli, kiedyś to sie przeciez musi zmienić;-)
Spadam spać. całuski dla Was!!

ufff... wiec widzę, że to "normalne" z tym marudzeniem i kiepskimi nockami bo nie jestem w tym odosobniona... ja też mam ostatnio straszną marude w domu ;( może to jakiś skok rozwojwy, że tak zbiorowo to wystepuje w tym samym czasie? no bo nie wszystko mozna tłumaczyć zębami...
gosia && za jutrzejszą rozmowe :*

polis1010 dziś znowu nad ranem była kupka do nocniczka :) fakt że była jakaś 5 rano ale zawsze to w nocnik. Wydaje mi się że dziecko kojarzy fakt sadzania na nocniku z robieniem kupki :) siku było tylko raz ale na wszystko mamy jeszcze dużo czasu przecież :)
wydaje mi się że ten wiem kiedy dzieci już siedzą są sztywniejsze jest odpowiedni na wprowadzanie nocnika

my jeszcze bez ząbków i jak na razie cisza i nic nie widać, Ola ppije soki z kubeczka canpolu - co prawda to nie jest niekapek ale chętnie z niego pije już jakiś czas. Dziś pogoda paskudna bo pada.
maran-atha Twoja Ala to zuch dziewczynka a ty korzystaj z odrobiny wolniejszego czasu :)
spokojnego dnia

reklama
Do góry