bobomama24
Mama Izy i Martynki
a my nie mozemy z 68 wyrosnac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy po spacerku!
Mala zjadla obiad i szalej...
madziu czy luzne zielone kupki to na zabki?? Moja robi juz takie twarde a wlasnie zrobilam jej taka luzna zielona... a moze to od podania jej jednej miarki mleka 2... sama nie wiem, trzymamy za zdrowko! Oby zabki szybko wyszly i przestaly meczyc, odnosnie zakupow trudno stwierdzic... a jaka macie pogode??
goyap w sumie to nie dziwie sie ze zla jestes! Ja bym chetnie Ci mala wziela za darmo! Ale mieszkam na drugim koncu polski :/ nie wiem ile biora za noc na dzien od 8 - 10zl za godzine, ale zdarzaja sie ze biora 6
Moja cwiczy przewrotki z brzucha na plecy i spowrotem, a do tego startuje do przodu, nieszczescie ze zawsze wtedy kiedy ma cos przed soba, dzis wyladowala na krzesle
pogoda taka sobie....sloncajak na lekarstwo 19 stopni jest..........lekarz nam wczoraj powiedzial ze od zebow bo Igi tez robi juz takie zbite ciastoliny zazwyczaj.