reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

gratuluję, bobomama :))

czy wasze dzieci też mają manie zdejmowania skarpet??? bo ja już nie nadążam hehe

Ostatnia edycja:
reklama
bobomamo gratulujemy zabkow! U mnie nadal tylko biale kreseczki przeswituja pod dziaslem.

Poza tym maruda znow mnie zaskoczyla bo poszla spac jak tylko wrocilysmy ze spaceru, a ostatnie kilka dni spala juz do 11 i ok 15...
Chmurzy sie jeszcze bardziej :(

uuuu pusto dzis.

Susel ja do dentysty latam juz jakis czas 3 razy w tygodniu. Pisalam wczesniej ze po ciazy i karmieniu zeby mi sie posypala wiec jest co robic. Zostawilam tam juz tyle pieniedzy ze na porzadne wakacje by wystarczylo.

Bobomama gratuluje kasownika- u nas dalej pusto

U nas spokojnie w zasadzie nic sie nie dzieje. Nocki coraz lepsze i nareszcie zaczynam sie wysypiac.

Igor po zabiegu!! Udało się kanalik łzowy odetkać, był zrośnięty błonką. Trwało to może 2 minuty, widok koszmarny, bo lekarz grzebał na zmianę dwoma tępymi igłami po czym wpuśćił całą strzykawkę soli fizjolog. i wszystko wyleciało mu noskiem - ta sól, ropa i trochę krwi. A krzyczał na cały szpital biduś mój. Cieszę się, że się udało i oby nie zrósł się na nowo, bo może tak być niestety. Ale jesteśmy dobrej myśli.I od 10ej ropka w oczku się nie pojawiła więc na razie jest dobrze.
Igo teraz śpi, chyba odreagowuje bo śpi już dwie godziny a to się jeszcze nie zdarzyło.
pozdrawiam i dziękuję za ciepłe słowa i kciuki!!!!:tak:

reklama
Bobomala, olcia gratulacje zabkow u nas chyba tez lada chwila cos wyskoczy

Nasia, super , ze zabieg sie udal, oby sie nie nawrocilo. Zal mi Igorka, biedaczek sie poplakal. Ja na szczepienia z malym wysylam chrisa, bo jak widzialam jak daniel placze to mi tez sie plakac chcialo:-(

JA u dentysty bylam i mam zdrowe zeby, mialam tylko jeden zabek do leczenia kanalowo, odkaldalam to dlugo i w koncu musialam wyleczyc, bo mala infekcja sie wdala.
Bylam tez 2 razy u higienistki wyczyscic zabki (nic przyjemnego) wkurzyalm sie , ze musialam jechac 2 razy zamiast godziny zarejestrowali mnie 2x na pol godziny :wściekła/y::wściekła/y:

Tak czytam was, ze narzekacie na pogode, tutaj pogoda jest ladna, od kilku tygodni od 18 do 23 stopni, w sam raz:-):-)

Do góry