reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Jako pierwsza dziś???:szok:
Wczoraj się dowiedziałam,że dziewczyna,która miała za mnie zastępstwo(i miała mieć też mój etat)będzie ten miesiąc na zleceniu,ale już jej etat załatwiają.Ja dzwoniłam do kierownika regionalnego tydzień temu i on mówił,że się wypyta,no to ta s**a moja przełożona wymyśliła,że etat likwiduje:wściekła/y:,no ale ja się tak nie dam w balona zrobić i dziś znowu do niego za dzwonie.Nie spodziewały się te moje szefowe,że tak będę walczyć.:tak: A ja dopiero zaczynam,bo nie może być tak,że praca jest po znajomości,pracują takie osoby,które przełożonej w d**e wchodzą,a ci co na prawdę pracowali to won:wściekła/y:
W ogóle nie biorą pod uwagę jak kto pracuje i tym samym narażają firme na straty,bo zamiast 10 osób pracuje 14,dlatego ja tego im nie odpuszczę,bo byłam dobrym pracownikiem a oni tak mnie potraktowali:-(

Kacprowi też zęby idą:tak: Wczoraj byliśmy w ośrodku wczesnej interwencji,bo on ruchowo jest nie za bardzo,ale lekarz powiedział,że nie jest źle tylko miesiąc do tyłu(ruchy 3 miesięcznego,a wygląd 8 miesięcznego):szok:,także ćwiczymy sobie w domku,a tam 3 razy w miesiącu będziemy chodzić.On jest tak duży,że na przewijaku to mu nogi wystają,a waży chyba z 10 kg:szok: Na szczepienie idę we wtorek,także się okaże.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Agunia a gdzie chodzicie do ośrodka wczesnej interwencji, bo my będziemy do "Krok po kroku" chyba przy alfie gdzieś. Długo się czeka?

Cześć Dziewczyny,
Przepraszam najmocniej że się nie odzywam ale kompletnie nie mam czasu na nic z wyjątkiem mojego syna.... ogólnie wszystko zaczyna się układać. Mały wczoraj pierwszy raz się przewrócił na brzuch. W niedziele chrzciny. Nadal mamy kłopoty ze snem w nocy także masakra... zaczęłam szukać pracy. Przez alergię pokarmową Lolka już ważę mniej niż przed ciążą i powoli "znikam", muszę coś z tym zrobić.
Znikam do syna.
Pozdrawiam Was bardzo gorąco i obiecuję że jak tylko wszystko poukładam to zacznę się więcej udzielać na forum.

Hej lutowe mamusie :)

Czy mogę dołączyć się do wątku?
Jestem mamą od 28 lutego. Chętnie powymieniam się spostrzeżeniami;) Zmykam, bo córa się właśnie budzi po długiej drzemce.

pozdrawiam cieplutko

cześć dziewczyny pewnie mnie już nie pamiętacie ( to ja jsorbek - zmieniłam nick) ale mam mało czasu na pisanie i do tego od poniedziałku już pracuje :zawstydzona/y:

Czy są jakieś mega wieści ?? druga ciąża albo cos w tym rodzaju ;-):-D:-D:-D

U nas w sumie ok - mała przesypia już noc, siedzi coraz lepiej i wczoraj wyszedł nam pierwszy ząbek a dzis spodziewam się kolejnego ;-)
I to chyba tyle - nie mam czasu zbytnio bo w marcu zmarła moja mama :zawstydzona/y: i kupe załatwiania mielismy - to najgorsze juz za nami
W związku ze spadkiem podjęliśmy decyzje o budowie domu i tu kolejne załatwania i znowu czasu brak :zawstydzona/y: no ale czasem was poczytuje tylko rzadko na głownym :zawstydzona/y:

Czarna84 witaj na forum, pisz często

Agunia
też ten nam neurolog mówiła, muszę dziś zadzwonić

Becioo
my już na bebilonie pepti jesteśmy, gratuluję przewrotów na brzuszek.

Sorbuś to witaj ponownie, współczuje straty mamy
[*]

A ja od dziś jestem na zaległym urlopie, macierzyński mi się skończył wczoraj :-(

reklama
sorbuś witaj ponownie i wyrazy współczucia.
witam tez czarną :)

ja dzisiaj na wpół przytomna, od wczoraj boli mnie głowa, mało co w nocy spałam. Cały czas mysle, że dzisiaj sobota :/

musze sie pochwalic bo wczoraj pekałam aż z dumy ale wyszła mi szarlotka sypana. Trudno mi bylo sobie wyobrazić jak to możliwe, ale również mąż mnie pochwalił, wiec naprawde musiala byc dobra. A ja to taka lewa noga jestem do pieczenia.

miłego dniaaa

Do góry