reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
witam się i ja

wczoraj Jasiowi robiłam 4 urodzinki:)ale mój maluszek juz duży:p
Gratuluję ząbka,moja Zuzia dostała już dwa razy czopek tak sie slini i wrzeszczy jak jej dotykam,zaraz się przebije.Sposobem na sprawdzenie jest postykanie łyżeczką w dziąsełka:)jesli nawet nie czuć palcem to bedzie brzdęk:)

Wczoraj bylo fajnie,slonecznie i ciepło.Dziś pochmurno ale ok 20 st.
Nas szczepienia czekaja za tydzień.Ciekawa jestem jej wagi,bo dalej drobniutka.

milego dnia:)

Witam się i ja.
Nie odzywałam się bo humoru nie miałam. W skrócie:
W czwartek byłam w firmie i szefowa mnie poinformowała,że robiła wszystko ale nie dało się umowy przedłużyć:-( Mówię wam,że jakby ktoś mnie walnął,normalnie nóż w plecy:wściekła/y:Cały czwartek przeryczałam,w piątek rozmawiałam z kierownikiem regionalnym,który poradził abym napisałą pismo do kierowniczki.Napisałam i czekam na odpowiedź.Bo te s**i nie zrobiły nic aby dać mi tą umowę,nawet mojego wniosku nie wysłały,bo jakby wysłały to umowa by była.Także mówie wam humor do d**y,bo tak nie sprawiedliwie ze mną postąpiły.Umowy dostały te które g***o wielkie pracują i postanowiłam,że jeżeli mi odpiszą,że nie to tak im koło d**y narobię,że się osr**ą.Opiszę wszystko i do prezesa firmy wyślę,niech wie co się tu dzieje:no:

Agunia, współczuję. Co za podłe traktowanie. Ale wiesz co, ja bym na Twoim miejscu nie pisała o niczym do nikogo. Nie paliłabym mostów. Na swoim przykładzie powiem Ci, że nigdy nie wiadomo, kiedy i w jakim układzie spotkasz swojego poprzedniego pracodawcę czy współpracownika. Zdaję sobie sprawę, że jesteś wściekła. No ale zrobisz jak uważasz.

Co do zębów, to chyba pozazdrościłam i teraz mi wyłazi dalszy kawałek ósemki ;-) (one mi tak w częściach się ujawniają).

Rachell one działają na nie korzyść firmy,zamiast 10 normalnych pracowników siedzi 14 z czego 2 pracują,a reszta tylko wygląda.Za bardzo mi zależało na pracy,żeby tak to zostawić.

witam sie i ja ;)
u nas pogoda super, Lenka drugi dzien wariuje przez zabki .masakra .mam juz dosc ,a glowa boli mnie max od plakania malej . do tego robotnikow mam na glowie bo mi ogrzewanie zmieniaja w mieszkaniu i halas max i musze z mala na spacery chodzic zeby zasnela bo w domu halas . wczoraj mala 6 razy spala po ok 20 min ,myslalam ze sfiksuje .

a ja mam kolejny raz postanowienie i jestem na diecie hahaha ciekawe czy wyjdzie ;)

witam sie i ja ;)
u nas pogoda super, Lenka drugi dzien wariuje przez zabki .masakra .mam juz dosc ,a glowa boli mnie max od plakania malej . do tego robotnikow mam na glowie bo mi ogrzewanie zmieniaja w mieszkaniu i halas max i musze z mala na spacery chodzic zeby zasnela bo w domu halas . wczoraj mala 6 razy spala po ok 20 min ,myslalam ze sfiksuje .

a ja mam kolejny raz postanowienie i jestem na diecie hahaha ciekawe czy wyjdzie ;)
to może ja się przyłącze,bo razem razniej,od dzis jem 4 razy i bez kolacji:)

reklama
a ja witam z mopem i scierka.Wpadlam zobaczyc tylko co slychac u ciotek i lece sprzatac dalej
dzis juz zrobilam zupe kalafiorowa i ciasto tiramisu sprzatlam salon i lazienke
czas na sypialnie pokoje dziewczyn i kuchnie i korytarz ech nie mam sily ale do jutra chciala bym skonczyc bo jutro obiad i kolacja rocznicowe na miescie.(przelozylismy jednak na weekend) a sobota i niedziela na dzialce u rodzicow

Do góry