a myślałam że tylko ja jestem tak przewrażliwiona na dotykanie łapek u maluszków, mnie najbardziej teściowa wkurzała jak przychodziła i prosto do małego, bez umycia rąk albo paliła papierosa i nawet rąk nie przepłukała. Wogóle nie lubię jak jacyś obcy ludzie dotykają szymka za rączki, ale racja jest w tym że osoby które mają swoje dzieci dotykają za nóżki, zauważyłam to.wiadomo nie uchronimy dzieci przed bakteriami, ale to nie znaczy że mamy ich w brudzie okleić.
a nam nocka niespokojnie przeszła, mały coś się przebudzał, chyba mu za gorąco było, a ja ubrałam go za ciepło, jeszcze nie nauczyłam się tutejszych nocy, w poprzednim mieszkaniu zawsze chłodno było nawet w nocy.W dodatku zjadłam przed snem placka ziemniaczanego zimnego , jak mnie w nocy ból brzucha obudził to masakra, dziś mało jem, aby nie przesadzić.
miłego dnia!
a nam nocka niespokojnie przeszła, mały coś się przebudzał, chyba mu za gorąco było, a ja ubrałam go za ciepło, jeszcze nie nauczyłam się tutejszych nocy, w poprzednim mieszkaniu zawsze chłodno było nawet w nocy.W dodatku zjadłam przed snem placka ziemniaczanego zimnego , jak mnie w nocy ból brzucha obudził to masakra, dziś mało jem, aby nie przesadzić.
miłego dnia!