Mój mąż to ma problem z kolorami totalny. Pojechali kiedyś z bratem kupić prezent teściowej, zażyczyła sobie szal. Najpierw zadzwonili do niej spytać jaki kolor, a potem do mnie spytać jak wygląda beżowy. Dobrze, że zadzwonili, bo myśleli, że beżowy to odcień różowego. Tak myślę, że kolorów to ich chyba teść uczył w dzieciństwie, bo mam teścia daltonistę 
reklama
Olcia_87
Fanka BB :)
Nio i Ja sie witam
Dzisiaj byl połtorej godzinny spacerek ktory nadusia praktycznie przespała
Teraz sobie lezy i wariuje :-) ogolnie to niedfawno razem wstalysmy bo od 6 na nogach i tak mnie zmoglo ze pospalysmy 2i pol godzinki :-)
bobomama24
Mama Izy i Martynki
witamy i my
angelka123
i tylko nadzieja......
Dziewczynki ale zaskoczyl mnie moj D. Mam dzis urodziny - ale to nie jest najistotniejsze a on zamowil dla mnie tort z napisem: DLA KOCHANEJ JOANNY KTÓRA SPEŁNIA MOJE MARZENIA...
Poryczałam się... 

ligotka
Fanka BB :)
angelka Wszystkiego Naj!! I brawa dla meza!!!
A moja juz w lozeczku.
Mamy jednak problem z jedzeniem, mala cos ostatnio czesto wstaje w nocy, wydaje mi sie ze od dwoch tygodni stoi z waga. Podejrzewam ze nie dojada, postanowilam nie odpuszczac i starac sie nakarmic ja wieczorem jak najwiecej... ale ona mi placze i jak tylko wloze smoczka to zasypia. Macie jakis pomysl??
A moja juz w lozeczku.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Joasiu najlepszego
reklama
angelka, wszystkiego naj
a niespodzianka wspaniała 
moja Lenka już śpi, synuś też
mała ostatnio w ogóle nie śpi na spacerach, gada, zaczepia, śmieje się, albo bawi zabawkami, w sumie to lepiej niż jak ryczała niedawno bo nic nie widzi, teraz jej przeszło
moja Lenka już śpi, synuś też
mała ostatnio w ogóle nie śpi na spacerach, gada, zaczepia, śmieje się, albo bawi zabawkami, w sumie to lepiej niż jak ryczała niedawno bo nic nie widzi, teraz jej przeszło
Podziel się: