moja Zu lata w samym body.Nóżki odkryte,czasem od wiatru jak śpi pieluszką tetrową przykrywam.
Byłyśmy na bioderkach,wsio oki
następna wizyta za rok
Lekarz zaznaczył tylko że jak nie chcę koślawych stopek to absolutnie na nich nie stawiać!dopóki sama się na nich nie utrzyma.
Zaliczyłam też z całą trójką rundkę po galeriach.Kupiłam chłopcom fajne bermudy lniane i koszulki polo na chrzciny
Zu dostała jeszcze jedną sukienkę i jestem mega zadowolona.Chłopcom musiałam kupić nowe sandałki,w Bartku poszaleli,po 149 zł sandały,i to najtańsze wziełam....Za rok za 3 pary sandał fortunę zapłacę.Tym sposobem przeprosiłam się z szafą i muszę coś z niej na chrzest wybrać
Ligotko- jak wasze bioderka????
Viki- zaszczepiłaś w końcu córę???
Doris- dobrze że już po i że nie było tragedii.Alergen może ujawnić się po dłuższym czasie.Coś podajemy i organizm dziecka walczy z alergenem,czasem bardzo długo,aż kapituluje i się poddaje i stąd reakcja.
Becio- gratuluję przewrotki
prezent dla mamy- kwiaty
skoczymy też razem na sałatkę i lody
dla dzieci na razie nie planuję,widzą że chrzciny i matka spłukana
Byłyśmy na bioderkach,wsio oki
Zaliczyłam też z całą trójką rundkę po galeriach.Kupiłam chłopcom fajne bermudy lniane i koszulki polo na chrzciny
Ligotko- jak wasze bioderka????
Viki- zaszczepiłaś w końcu córę???
Doris- dobrze że już po i że nie było tragedii.Alergen może ujawnić się po dłuższym czasie.Coś podajemy i organizm dziecka walczy z alergenem,czasem bardzo długo,aż kapituluje i się poddaje i stąd reakcja.
Becio- gratuluję przewrotki
prezent dla mamy- kwiaty
Ostatnia edycja: