GosiaLew
Fanka BB :)
Ligotka to tak jak napisała vive i rachell, jeśli złożysz wniosek o zmniejszenie etatu to cię nie może zwolnić, poza tym nie ma czegoś takiego jak nie zapłacenie za urlop. Jak Ci się kończy macierzyński wręcz masz obowiązek wg kodeksu pracy wziąć zaległy urlop a potem bieżący, z tego co wiem jak wypiszesz na jednym wniosku to nie mają ci prawa go odmówić. Poza tym jak szefowa zamknie działalność to muszą Ci wypłacić za niewykorzystany urlop a i jeszcze masz prawo do zasiłku- parę groszy, ale zawsze jest.
Ja miałam dzisiaj marudę w domu, płakał wieczorem przy jedzeniu, ale usnął dość szybko. Spał mało dziś tylko 3 krótkie drzemki a potem nie spał od 15.30 do kąpieli i strasznie dużo kup dziś zrobił, jak dawno nie. Obiad jadłam z Kuba na kolanach, bo go odłożyć nie mogłam na chwilę. Ale za to jak do mnie zagadywał to normalnie super, straszna gaduła z niego jest.:-)
Ja miałam dzisiaj marudę w domu, płakał wieczorem przy jedzeniu, ale usnął dość szybko. Spał mało dziś tylko 3 krótkie drzemki a potem nie spał od 15.30 do kąpieli i strasznie dużo kup dziś zrobił, jak dawno nie. Obiad jadłam z Kuba na kolanach, bo go odłożyć nie mogłam na chwilę. Ale za to jak do mnie zagadywał to normalnie super, straszna gaduła z niego jest.:-)