bobomama24
Mama Izy i Martynki
tab jak tam IŚ? i sorki ze ostatnio nie pogadalam dluzej ale spieszylam sie zeby wykapac mala ale i tak wyladowalam jeszcze na 40 minut ze starsza na placy kolo ciebie za tym malym blokiem co remontuja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ligotko, no u nas to dużo się dzieje, 99% czasu poświęcam Karolkowi. Teraz testujemy produkty, bo mały ma nietolerancje pokarmową. W piątek miał pierwsze szczepienie więc miałam ciężkie dni. Teraz jakby powróciły kolki ale tak do końca nie wiem czy to kolki, w każdym razie mały się męczy i muszę go często tulić bo ryczy. Dużo spacerujemy bo wtedy najlepiej mu się śpi. Noce ciężkie, bo często się budzi. Ja zaczynam biegać, bo ciepło idzie i trza wrócić do poprzedniej figury. To tak w skrócie tylko, bo nie mam za bardzo czasu pisać ostatnio :-(.Beciu co u Was??
dziewczynki myslicie ze na chrzest moge wyslac zaproszenia recznie robione metoda scrapbookingu?
A my dzis idziemy pobuszowac po sklepach. Chce sobie kupic cos na swieta bo przez cyce w nic sie nie mieszcze. Mam nadzieje ze Lenka pozwolimamusi cos kupic bo ona nie bardzo lubi takie wypady.
Aha i wazne. Trzymajcie jutro kciuki bo mam egzamin na prawko-jedyna szansa zeby zdac.