wszystkiego najlepszegowlasnie teraz zorientowalam sie ze mam imieniny gdy kumpel zadzwonil z zyczeniami
reklama
Vikiigus, cieszę się że wszystko w porzadku
tab, może mały wyczuł twój bnastrój i dlatego był marudny?
a odnośnie ubierania, to my chyba też jesteśmy taką miasteczkową "ciekawostką" hehehe, no bo jak to nie przykryć dziecka w wózku albo ubrać go lekko??? ))
tab, może mały wyczuł twój bnastrój i dlatego był marudny?
a odnośnie ubierania, to my chyba też jesteśmy taką miasteczkową "ciekawostką" hehehe, no bo jak to nie przykryć dziecka w wózku albo ubrać go lekko??? ))
GosiaLew
Fanka BB :)
Obejrzalam vod.onet.pl premierowy odcinek USTA USTA i rycze jak glupia.... Nie napiszę co sie wydarzylo bo moze któraś dziewczynka nie zyczy sobie tego ale ryczę jak bóbr i tulę mocno Stasia...
No aż normalnie sobie obejrzę.
A ja odkryłam że mam kilka sweterków rozpinanych i bluz na 68 i że moje dziecko spokojnie w nie wchodzi i nie są za duże. Qrcze normalnie dziecko mi urosło. Jeszcze niedawno takie wielkie się wydawały te rzeczy. My dziś też body bluzeczka i sweterek, spodenki, cienkie rajstopki nie przykryty, w pogotowiu kocyk, ale nie potrzebny, było bosko ciepło, mały grzeczny nawet jak nie spał to się patrzył tylko a nawet się uśmiechał.
Tab a może kolejny jakiś skok rozwojowy? A takie baby to zawsze swoje 5 groszy muszą wcisnąć. Ja to bym pewnie jej napyskowała.
polis1010
Leniuszkowa mama
Bobomama dolaczam sie do zyczen-sto lat !!!:-)
Viki dobrze ze cory nigdzie nie zgubilas;-) no i fajnie ze guziora juz nie ma.
Dziewczyny niech mi ktoras zdradzi na priv. co sie stanie w Usta Usta bo ja zyje w nieswiadomosci
A my bylysmy sie wczoraj wazyc i Lenka dobila do 5 kg co do grama nawet ale zaraz po wazeniu pewnie milal mniej bo zrobila mega kope;-) Dostalysmy nowa masc na wysypke, tym razem polozna okazala sie madrzejsza i dala nam cos bez sterydow i innych swinstw, mam nadzieje ze pomoze. Ciemieniucha na szczescie zaczyna schodzic i przy okazji odkryam ze lenka uwielbia jak sie ja mizia szczotka po glowce, normalnie odplywa.
Moje pudla z calym ekwipunkiem jada juz do Polski, mam nadzieje ze nie zgina po drodze bo zostane w jednych majtasach :-)
Viki dobrze ze cory nigdzie nie zgubilas;-) no i fajnie ze guziora juz nie ma.
Dziewczyny niech mi ktoras zdradzi na priv. co sie stanie w Usta Usta bo ja zyje w nieswiadomosci
A my bylysmy sie wczoraj wazyc i Lenka dobila do 5 kg co do grama nawet ale zaraz po wazeniu pewnie milal mniej bo zrobila mega kope;-) Dostalysmy nowa masc na wysypke, tym razem polozna okazala sie madrzejsza i dala nam cos bez sterydow i innych swinstw, mam nadzieje ze pomoze. Ciemieniucha na szczescie zaczyna schodzic i przy okazji odkryam ze lenka uwielbia jak sie ja mizia szczotka po glowce, normalnie odplywa.
Moje pudla z calym ekwipunkiem jada juz do Polski, mam nadzieje ze nie zgina po drodze bo zostane w jednych majtasach :-)
polis1010
Leniuszkowa mama
Juz wiem co sie stanie :-(
rachell
Fanka BB :)
W kwestii dobrych rad.
W niedzielę byliśmy na cmentarzu i tez mi jedna pani radziła budkę otworzyć, bo tak strasznie niby wiało. Sama rozebrana była, staliśmy w bezwietrznym miejscu, cieplutko jak nie wiem. Eh, te dobre rady.
A co do ubierania. Wiem, że nie mogę za lekko, bo ona zmarzluch jest. Jak tylko poleży bez przykrycia, to kicha. Więc dziś body krótki rękaw, bluzeczka i bluza, cienkie ogrodniczki i cienkie rajstopki. Kocem przykrywałam w cieniu. Narzekania nie było.
Sama też raz się ubierałam, raz rozbierałam.
W niedzielę byliśmy na cmentarzu i tez mi jedna pani radziła budkę otworzyć, bo tak strasznie niby wiało. Sama rozebrana była, staliśmy w bezwietrznym miejscu, cieplutko jak nie wiem. Eh, te dobre rady.
A co do ubierania. Wiem, że nie mogę za lekko, bo ona zmarzluch jest. Jak tylko poleży bez przykrycia, to kicha. Więc dziś body krótki rękaw, bluzeczka i bluza, cienkie ogrodniczki i cienkie rajstopki. Kocem przykrywałam w cieniu. Narzekania nie było.
Sama też raz się ubierałam, raz rozbierałam.
polis1010
Leniuszkowa mama
Ja tez trochhe zglupialam z tym ubieraniem bo kazdy mowi cos innego wiec staram sie wyposrodkowac. Do tej pory jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby Lenka sie spocila i na szczescie katarki tez nas omijaja.
Obserwujac inne mamuski z dziecmi mozna by zglupiec bo w ten sam dzien widze dziecki w kombinezonach lub pod grubymi kocami i maluszki w samych bluzeczkach i rajtuzkach. A czapka na glowie u dziecka w UK to abstrakcja. Jak ide i widze dziecko w czapce to wiem ze mama Polka
Obserwujac inne mamuski z dziecmi mozna by zglupiec bo w ten sam dzien widze dziecki w kombinezonach lub pod grubymi kocami i maluszki w samych bluzeczkach i rajtuzkach. A czapka na glowie u dziecka w UK to abstrakcja. Jak ide i widze dziecko w czapce to wiem ze mama Polka
bobomama24
Mama Izy i Martynki
lece ogladac usta usta
Tab a może kolejny jakiś skok rozwojowy?
Skok rozwojowy to już ostatnio miał. Kolejny powinien być około 12 tygodnia, a Krzyś wczoraj skończył 10 tygodni.
Padam dziś na pysk, jestem sama w domu od 12.00, a on się darł praktycznie cały dzień z niewielkimi przerwami. Teraz zasnął u mnie na kolanach. Jeśli uda mi się go odłożyć tak, żeby się nie obudził to chyba odpuszczę mu dziś kąpiel. Tylko niech już śpi.
reklama
Podziel się: