reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Moje dziecko mnie zadziwia. Dziś zbudziła się w nocy o 2.30. A potem dopiero o 6.20. A moje piersi jak balony. A już tak dawno mnie nie zalewało, a dziś wszystko mokre. A ja zamiast się cieszyć, że się wyspałam, to się zastanawiam czy dziecko nie głodne. Ale coś mi się obiło kiedyś o uszy, że po kryzysie laktacyjnym zmienia się pokarm i dziecko może jeść rzadziej. Ktoś potwierdzi? Bo mogę bzdury gadać ;-)

GosiaLew, ten pierwszy przewrót, to pewnie jej przez przypadek wyszedł, ale następne to już ewidentnie sama prowokowała. Ciekawe jak będzie dzisiaj.

Zęby? Już? O matko. Jeszcze przy tych kryzysach i skokach zębów by mi brakowało. Sylvanas, współczuję Wam i Kajtusiowi. No ale, każdego to czeka.

reklama
Dzien doberek ;) Moja spi jakos znow ma dziwny harmonogram dnia. Idziemy dzis na szczepienie. Pogoda piekna, ale musze ogarnac mieszkanko, znow wstalam z bolem glowy :( Przydaloby mi sie jakies ekstra doladowanie energi i humoru ....
anusiak wejdz na temat z linkami tam jest link do skokow...

Milego dnia buziaki

a my dzisiaj spałyśmy od 20.30 do 5.30, szok!! coraz dłuzej to moje dziecko śpi, a co najdziwniejsze to wstała rano chętna do zabawy, ale nie do jedzenia, normalnie się martwię, bo mimo że nie wygląda na zabiedzoną, ale po 9 godzinach snu zjeść raptem 50 ml??? potem się pobawiła i poszła spać, po 2,5 godzinie zjadła "na śpiocha" 90 ml, po czym zakrztusiła się i trochę zwymiotowała, i dalej jeść nie chce, obserwuje świat na podłodze, jutro idziemy na kontrolę, zobaczymy, czy przybyła...

Mysia88, ja zdałam za 5. razem... w efekcie czego nie jeżdżę, bo mam uraz. I tak oto mam prawo jazdy od 2000 roku... nówka niemal nieśmigana...

Mysia88, ja zdałam za 5. razem... w efekcie czego nie jeżdżę, bo mam uraz. I tak oto mam prawo jazdy od 2000 roku... nówka niemal nieśmigana...

Ja prawie identycznie :) Również za piątym razem, ale w styczniu 2001. No i prawo jazdy służy mi jedynie jako drugi dokument w banku. Bo jeździć to już chyba nie umiem :/

Mysia, bo pewnie Maluszki dosypiały i nie miał kto kciuków trzymać. A tak serio, to nie martw się. Następnym razem będzie już ok.

Julia, to ja "lepsza" - od 1999 i też do szuflady, bo nie lubię, a zdawałam, bo wszyscy w klasie akurat robili ;-)

Mysia, bo pewnie Maluszki dosypiały i nie miał kto kciuków trzymać. A tak serio, to nie martw się. Następnym razem będzie już ok.

Julia, to ja "lepsza" - od 1999 i też do szuflady, bo nie lubię, a zdawałam, bo wszyscy w klasie akurat robili ;-)

hehehe, ja też od 1999, i nie jeżdżę, bo .............. się boję :))

reklama
Do góry