reklama
Rachell, z asymetrią to do neurologa dziecięcego. Ale we Wrocławiu jest straszny problem, zapisałam małą do najlepszego lekarza w mieście ale to dopiero za miesiąc, wolałabym coś szybciej ale inni polecani lekarze mają jeszcze większe kolejki, miejsca są za to do tych o złych opiniach...strasznie się tym martwię bo jeżeli rzeczywiście trzeba będzie Ninę rehabilotować to czytałam że najlepsze efekty są do 3 miesiąca życia...
Dziewczyny ze skazami białkowymi, strasznie współpczuję.
Mała wczoraj pięknie zasnęła o 20, ale o 21 się obudziła i marudziła do 22.30- aż mi mąż padł ze zmęczenia... Pospała do 5 rano, ale po karmieniu nie chciała od razu zasnąć i o tej godzine skończyło się niestety nasze spanie więc jestem trochę zmęczona.
Podpisałam wczoraj umowę ze żłobkiem
Dziewczyny ze skazami białkowymi, strasznie współpczuję.
Mała wczoraj pięknie zasnęła o 20, ale o 21 się obudziła i marudziła do 22.30- aż mi mąż padł ze zmęczenia... Pospała do 5 rano, ale po karmieniu nie chciała od razu zasnąć i o tej godzine skończyło się niestety nasze spanie więc jestem trochę zmęczona.
Podpisałam wczoraj umowę ze żłobkiem
ligotka
Fanka BB :)
rachel u nas juz w cieniu 13 stopni, wiec malej zaloze body, rajstopki, spodnie, sweterek i kurteczke i czapke
Julia79
Zaangażowana w BB
Ewusia31, u nas twarz wyglądała identycznie. Obyło się bez maści póki co, bo choć krostki nie zniknęły całkowicie, to nie pojawiają się nowe (więc pewnie to, co zostało to jednak trądzik i Ula zwyczajnie miała oba schorzenia). Drapania też nie było. Dobrze, że lubi Nutramigen W czw lub pt idziemy do pediatry, to zobaczymy, co powie na te resztki na buzi i czy coś przepisze.
Julia- dziś o Tobie myslałam,przywołalam chyba
widzisz czyli mogła sie zaczynać skaza,wprowadziłaś nutramigen i zaniklo,to przeciez mleczko typowe dla alergików.Powiedz czemu nutramigen a nie bebilon pepti?
dziewczyny mam pytanko.Wlaśnie prowadzilam dyskusję na temat przekłuwania uszu dla niemowlaka.Co o tym myślicie?
ja jestem zdecydowanie na nie.Jak Zuzia bedzie chciała przekłuć uszka to jej pozwole,sama nie zadam jej bólu.Po to kupuje miedzy innymi szczepionki 5 w 1,żeby jak najmniej kłuć.Dla jej bezpieczeństwa też lepiej będzie bez kolczyków.
Koleżanka oczywiście na tak.Mowi że to nie boli a fajnie wygląda i tylko taki argument ma.
Co Wy na to?
widzisz czyli mogła sie zaczynać skaza,wprowadziłaś nutramigen i zaniklo,to przeciez mleczko typowe dla alergików.Powiedz czemu nutramigen a nie bebilon pepti?
dziewczyny mam pytanko.Wlaśnie prowadzilam dyskusję na temat przekłuwania uszu dla niemowlaka.Co o tym myślicie?
ja jestem zdecydowanie na nie.Jak Zuzia bedzie chciała przekłuć uszka to jej pozwole,sama nie zadam jej bólu.Po to kupuje miedzy innymi szczepionki 5 w 1,żeby jak najmniej kłuć.Dla jej bezpieczeństwa też lepiej będzie bez kolczyków.
Koleżanka oczywiście na tak.Mowi że to nie boli a fajnie wygląda i tylko taki argument ma.
Co Wy na to?
my po spacerze, ja ubrałam dzisiaj body z długim rękawem , rajstopki, spodnie, sweterek, wiosenną kurtkę i czapkę, nawet ją odkrywałam z kocyka, bo gorąco się u nas zrobiło
po południu idziemy do pediatry na kontrolę krosteczek, aż jestem bardzo ciekawa, co powie, czy to uczulenie na mleko czy coś innego...
no i mała jeszcze nie szczepiona, a ma juz 8 tygodni
po południu idziemy do pediatry na kontrolę krosteczek, aż jestem bardzo ciekawa, co powie, czy to uczulenie na mleko czy coś innego...
no i mała jeszcze nie szczepiona, a ma juz 8 tygodni
Julia- dziś o Tobie myslałam,przywołalam chyba
Co Wy na to?
bebilon pepti jest smaczniejszy...
co do przekłuwania uszu, to nie sądzę że to dobry pomysł dla takiego malucha, niechże panna ma choć kilka lat
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Bebilon Pepti jest smaczniejszy to na bank. Moja siostra tak karmiła dwójkę atopowców a jak miała podać nutramigen to córka nie chciała pić.
Ewusia nie przekułabym dla takiego niemowlaka uszu. Przecież to trzeba później uważąć żeby infekcji nie było, jak ubierasz to żeby nie zahaczyć itd.
Rachel ja ubrałam małego w body, rajstopki, bluzkę, spodenki i kurteczkę plus czapeczkę. Na wierzch przykryłam kocykiem, bo u nas słońca nie ma i tylko niecałe 10 stopni. A zresztą od kilku dni tak ubieram małego tylko zakładałam mu grubsze spodenki, bo mój kombinezon za gruby na dodatnie temperatury.
Muszę kupić kurteczkę ale bez kapturka, bo jak będzie cieplej to kaptur plus czapka za ciepło będzie. Już znalazłam na allegro.
My po spacerku, Kubuś już zasypiał jak go ubierałam akurat to jego pora na koło 13 na drzemkę, przychodzimy to jeszcze śpi z godzinę lub dwie a ja mam czas dla siebie i coś w domu ogarnąć.
Ewusia nie przekułabym dla takiego niemowlaka uszu. Przecież to trzeba później uważąć żeby infekcji nie było, jak ubierasz to żeby nie zahaczyć itd.
Rachel ja ubrałam małego w body, rajstopki, bluzkę, spodenki i kurteczkę plus czapeczkę. Na wierzch przykryłam kocykiem, bo u nas słońca nie ma i tylko niecałe 10 stopni. A zresztą od kilku dni tak ubieram małego tylko zakładałam mu grubsze spodenki, bo mój kombinezon za gruby na dodatnie temperatury.
Muszę kupić kurteczkę ale bez kapturka, bo jak będzie cieplej to kaptur plus czapka za ciepło będzie. Już znalazłam na allegro.
My po spacerku, Kubuś już zasypiał jak go ubierałam akurat to jego pora na koło 13 na drzemkę, przychodzimy to jeszcze śpi z godzinę lub dwie a ja mam czas dla siebie i coś w domu ogarnąć.
Podziel się: