ligotka
Fanka BB :)
sylvanas wiesz nie zawsze dzieci chca jesc w miejscach gdzie wiele ludzi jest, moj bratanek akurat jak byl szum to zawsze odwracal glowe do szumu i rozmow a nie jadl. Wiec musiala pojsc w ustronne miejsce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie po bardzo dlugiej przerwie.Chcialam tylko powiedziec ze zyjemy.Mialam cala rodzinke na antybiotykach(szaleje zaraza anginowa).Jak nie jeden chory to drugi.Mojego mezusia zlapalo 2 razy.Zaczal i skonczyl chorowanie.
Przykro mi dziewczyny ze maluchy maja kolki.Wiem jak to jest.Mala darla mi sie po tym jak zaczelam brac niby bezpieczny przy karmieniu antybiotyk by sie wykurowac.Bidulka 1,5dnia nie mogla zrobic kupki i non stop byl ryk.
Ja powoli wpadlam w rutyne bycia mama trojcy.Nie jest latwo ale jakos leci.Czasami zastanawiam sie jak ja to sobie wyobrazalam wczesniej.Myslalam ze jedno wiecej to pikus ale przerasta to czasami nawet taka pokopana osobke jak ja.
To chyba na tyle.Postaram sie odzywac czesciej bo wiem ze sie sporo zapuscilam i juz nawet nie probuje nadrobic wszystkiego co skipnelam w czasie nieobecnosci.Buziaczki dla Was wszystkich.
P.S. Znowu mamy snieg![]()
Dzięki Gosia. Coś zaczynam podejrzewać, że u nas też skaza. Nawet uszy zrobiły się takie szorstkie. Z tym, że nic się nie łuszczy. Od dwóch dni smaruję emolium. Poczekam do przyszłego tygodnia. Jak nie będzie poprawy, to lekarz wita. Cholery można dostać, bo ja i tak mało co jem.Przede wszystkim to się zrobił taka szorstka skorupka na twarzy, pomimo smarowania emolientem, łuszczy się skóra na uszach i za uszami. Na początku to wyglądało jak trądzik, krosteczki a teraz to tak jest krostka na krostce i bez tych białych główek. Lekarka od razu stwierdziła uczulenie.
Sonia jeśli to jest tylko trądzik to może utrzymywać się długo i sam zaniknie, można smarować emolientami. A jak Cie to niepokoi to zasięgnij opinii pediatry, u nas niestety okazało się, że to nie trądzik, ale to na trądzik już nie wyglądało.
Crazymama, Rutkosia, Delfin_Ona a myślałam o Was kobitki ostatnio
ligotka, mam infacol, to polski odpowiednik saba, ale jak nie będzie działał, to na początku kwietnia mój mąż jedzie w delegację do niemiec i kupi saba.witam sie i ja
Beciu wspolczuje tych kolek... a moze sproboj sab simplex...
crazy mama ja tam Cię podziwiam, bo ja z jednym nie daję rady. Jesteś super crazy mama i dasz radę!!!Witam sie po bardzo dlugiej przerwie.Chcialam tylko powiedziec ze zyjemy.Mialam cala rodzinke na antybiotykach(szaleje zaraza anginowa).Jak nie jeden chory to drugi.Mojego mezusia zlapalo 2 razy.Zaczal i skonczyl chorowanie.
Przykro mi dziewczyny ze maluchy maja kolki.Wiem jak to jest.Mala darla mi sie po tym jak zaczelam brac niby bezpieczny przy karmieniu antybiotyk by sie wykurowac.Bidulka 1,5dnia nie mogla zrobic kupki i non stop byl ryk.
Ja powoli wpadlam w rutyne bycia mama trojcy.Nie jest latwo ale jakos leci.Czasami zastanawiam sie jak ja to sobie wyobrazalam wczesniej.Myslalam ze jedno wiecej to pikus ale przerasta to czasami nawet taka pokopana osobke jak ja.
To chyba na tyle.Postaram sie odzywac czesciej bo wiem ze sie sporo zapuscilam i juz nawet nie probuje nadrobic wszystkiego co skipnelam w czasie nieobecnosci.Buziaczki dla Was wszystkich.
P.S. Znowu mamy snieg![]()
polis1010, jak to zrobiłaś!!?? Ja też tak chcę....Dziewczyny ktos mi w nocy podmienil dziecko. Nie dosc ze zachowuje sie dzis jak aniolek tojeszcze wlasnie sama usnela w lozeczku. Jestem w szoku![]()
*Sonia*, mój Karol ma identycznie, położna mówiła,że trądzik może się utrzymać do 3 miesięcy i nic oprócz przemywania wodą nie trzeba robić...i unikaj słodkiego.Martwię się tylko jego trądzikiem niemowlęcym, utrzymuje się już z tydzień i naprawdę ma krostki na całej twarzy i nawet są na główce, takie naprawdę tycie, ale nie znikają.
Jak u was wygląda/ło z tym trądzikiem?