polis1010
Leniuszkowa mama
crazy mama przy trojce to juz na pewno pelne rece roboty-twojego zwierzynca nie wspomne. A z tym sniegiem to juz przesada-przeciez od 2 dni mamy wiosne. To pewnie dlatego ze za wielka woda nie topia Marzanny ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam sie i ja
Rano zakupy!!! Pelen bagaznik jedzonka! Wydalismy prawie majatek :/ ale coz w restauracji bylo by znacznie drozej. Bylam zla na siebie ze wzielam mala, pelno ludzi, cieplo szum, mala niespokojna. Wkurzona bylam na siebie na maksaa pojechalismy o 9 rano zeby nie bylo ludzi, ale ci wszyscy emeryci czekajacy na okazje...
Teraz wrocilam od fryzjeraMaz byl z mala na spacerku, wiec odciagiete mleczko na nic sie nie przydalo... zostawie na wieczor jak znow bedzie sie darla.
Widze ze dzieci i mezowie wiekszosci nam zachodza za skore! Ja mojego jak wrocil wczoraj opierniczylam i przeprosil, licze ze zrozumial...
Beciu wspolczuje tych kolek... a moze sproboj sab simplex...
Milego popoludnia, mala jeszcze spi po spacerku mam jeszcze troszke czasu dla siebie...