barbarka132 - na twoim miejscu zmienilabym lekarza i to od razu, taki duren tylko sprawia ze czujesz sie niespokojna, a wogole to on sprzetu usg nie ma u siebie w gabinecie i daje ci skierowania - to mozesz od razu sie przepisac do takiego ktory ci wszystko na miejscu zrobi i wyjdziesz od niego zadowolona i uspokojona.
isia03 - ja mam taka zasade (bo wlasnie tez ufam mojej gin) ze zawsze robie wszystko to co ona mi zaleci, tez sluchaj swojego lekarza
sospettosa - uwazam tak samo jak aniam141 ze nie warto robic 3D, jeszcze za wczesnie, a jesli jeszcze musisz za to extra placic to po co? lepiej pozniej zrobic jak bedzie mozna dobrze widziec np. plec hihi
studiujacamama - ciezkie pytanie, ja nie wiem sama, tez mam znajoma co ma dziecko z wadami, serce mi sie kraja jak ich widze, codzienna walke maja, widze jak im ciezko i nie wiadomo jak pomoc, nie raz przy mnie sie wyplakiwala ale i tez czesto bylo to lzy szczescia, widze ze ten maly jest dla niej wszystkim, i tez z drugiej strony widze jak z kazdym dniem wygrywaja, radza sobie, ciesza sie chwilami kiedy sie cos polepszy, musze tez dodac ze nie maja zadnych problemow finansowych dlatego wszystki sprzet jaki istnieje zeby malemu pomoc maja w domu, ale jak ktos nie ma pieniedzy? ja widze po nich jak duzo od pieniazkow zalezy, oni wiedzieli ze urodzi sie dziecko z wadami i sie na nie zdecydowali, a teraz maja drugie i jest calkiem zdrowe, zawsze sa dwie strony medalu..