aniez
Fanka BB :)
aniam141 - dzieki bardzo za odpowiedz i za dobrego tipa, wlasnie tam napisalam na ta zlota liste i bede czekala na odpowiedz, jest tam duzo dziewczyn z wroclawia, to pewnie sie ktos znajdzie co mi poleci dobrego lekarza
Justa24 właśnie zauważyłam Twoje pytanie. Mogę polecić Mediconcept (zarówno o dr Jaroszu czy Halamie słyszalam same pozytywne opinie, dr Paslavskyego mogę też polecić- odbierał moj poród i oceniam go na 10 w skali od 1-10- duży profesjonalizm przy jednoczesnej empatii i zainteresowaniu pacjentem), w Corfamedzie również mają bardzo dobry sprzęt. W obu placówkach trzeba umawiać się z wyprzedzeniem, bo czasem długo czeka się na wizytę.
od kiedy można to genetyczne robić?
Bo ja mam wizytę za 2 tygodnie, to będzie 10 tc...
to chyba za wczesnie...
Ciekawe co gin zaproponuje...
Bo co dwa tygodnie prywatnie to mi się nie uśmiecha latać
Malena81 ja miałam podobną sytuację, ale umówiłam się z moim lekarzem, że jak nic nie będzie się działo, to mam 'odpuścić' wizytę 14 września i przyczłapać dopiero 25.09 już na USG genetyczne. No i tak zrobię 10 tydzień to trochę za wcześniej. Można od 11 tygodnia do 14. Poza tym przedziałem wyniki nie są miarodajne. Najlepiej zadzwoń do lekarza i go zapytaj, czy możesz przyjść od razu na USG położnicze (genetyczne) :-)