reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
noooo...ja mam taką suchą skurę, że miejscami wyglądam jakbym się z nie wiem... dinozaurem zamieniła :sorry:, ponadto napina się tak bardzo, że rano przeciągnąć się nie mogę bo aż boli :sorry:.
Chyba czas na rególarne stosowanie mazideł :tak:

Co do swędzenia, to może z miesiąc temu zaczął mnie brzuch swędzieć, ale na całej powierzchni, nie tylko w okolicach pępka którego już praktycznie nie posiadam :tak:

BYłam u lekarza naczekałam się na wizyte bo moja ginka była trobić afere bo chcą żeby USG robiła na osobnych wizytach a to do kitu bo trzeba biegac dwa razy
Moje dziecie waży 650g
I jak narazie to babeczka
Oby juz jej nic nie urosło:-D
Tak wsio ok mam już L4 do stycznia a potem na wizyty co dwa tyg będę chodziła

Trzymaj się Ella, wysyłam pozytywne myśli!!

Aniam, gratuluję Córeńki!!

Co do brzuszka to ja pępek jeszcze posiadam, brzuch mnie również swędział, ale na całej powierzchni - smarowanie pomogło;-)

aniam - no super !! gratuluje dziewczynki!! i trzymam kciuki zeby tak zostalo:tak:
13x13 - no ja sie caly czas smaruje, pepek mam nadal normalny w srodku, jeszcze mi nie wyszedl i nie zapowiada sie jeszcze na wyjscie... ale jakies malusienkie chrostki mam na brzuchu...nie wiem co to, jutro i tak ide do gin to zapytam

reklama
Do góry