reklama
Witam was kwietnióweczki na tym wątku:-)
Ja już się denerwuję coraz bardziej bo mam dzisiaj 20t 1d i nie czuję dalej ruchów dzidziusia. mam tam jakieś bulknięcie, albo przelewanie ale jakiś kopniaczków mocniejszych żebym czuła że to jest to nie mam:-(W czwartek mam wizytę połówkową u gin to się okaże czy wszystko oki i co ma pomiędzy nóżkami:-)
Mnie nadal bardzo boli rozciągająca się macica. Cały czas ten dziwny ból czuję podczas siadania, chodzenia itd...Powiem że nie jest to miłe.
A tak poza tym to czuję się wyśmienicie:-)
Ja już się denerwuję coraz bardziej bo mam dzisiaj 20t 1d i nie czuję dalej ruchów dzidziusia. mam tam jakieś bulknięcie, albo przelewanie ale jakiś kopniaczków mocniejszych żebym czuła że to jest to nie mam:-(W czwartek mam wizytę połówkową u gin to się okaże czy wszystko oki i co ma pomiędzy nóżkami:-)
Mnie nadal bardzo boli rozciągająca się macica. Cały czas ten dziwny ból czuję podczas siadania, chodzenia itd...Powiem że nie jest to miłe.
sospettosa
Fanka BB :)
też mam w czwartek usg.
Wesoła, nie martw się, że nie czujesz ruchów jeszcze. Podobno w pierwszej ciąży to normalne. A że macica Ci się powiększa, bo boli, to znaczy że Dziecinka rośnie , czyli jest i śmiga Ci po brzuszku .
Wesoła, nie martw się, że nie czujesz ruchów jeszcze. Podobno w pierwszej ciąży to normalne. A że macica Ci się powiększa, bo boli, to znaczy że Dziecinka rośnie , czyli jest i śmiga Ci po brzuszku .
ja w sumie niewiele "mlodsza" od Ciebie jestem stazem ciazowym i dopiero przedwczoraj zaczelam w miare regularnie czuc delikatne ruchy (cos jakby mi prad w brzuchu podlaczyli), wczesniej bylo tak jak mowisz - cos zabulgocze, zalaskocze, ale nie wiedomo co to i gdzie to... Tak wiec nie masz co sie martwic, najwyrazniej nie nalezymy do tych wybranych, ktore juz od tygodni czuja tych swoich obcychWitam was kwietnióweczki na tym wątku:-)
Ja już się denerwuję coraz bardziej bo mam dzisiaj 20t 1d i nie czuję dalej ruchów dzidziusia. mam tam jakieś bulknięcie, albo przelewanie ale jakiś kopniaczków mocniejszych żebym czuła że to jest to nie mam:-(
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ja tez sie wkrecilam ale wg tego co tu pisze to mam chlopaczka bo u mnie to baaardzo ladnie wszystko widac... 26.11. sprawdzimy czy to prawda ..Widze że tamet na tapecie płci , to zobaczcie sobie to może któras na takie foty dziecki które już są na świecie i zobaczy ile w tym prawdy bo ja takiej nie posiada,m . Film jest po francusku ale zobaczcie go bo nie trzeba rozumiec zeby wiedzieć o co kaman ..
Miłej zabawy Bo ja się wczoraj wkręciłam he he
Forget-me-not
Fanka BB :)
Naczytałam się o celiakii w ciąży i trochę się przestraszyłam.:-( Ja raczej nie mam objawów, ale dziewczyny którym ubyło kilogramów albo mają biegunki - poczytajcie o celiakii w ciąży, może warto się przebadać.
Naczytałam się o celiakii w ciąży i trochę się przestraszyłam.:-( Ja raczej nie mam objawów, ale dziewczyny którym ubyło kilogramów albo mają biegunki - poczytajcie o celiakii w ciąży, może warto się przebadać.
To nie za fajna ale na szczęscie nie ma chyba teraz zbytnich problemów . Byłam z taką laską w szpitalu . Zwykle lezy się już od 36 tyg w szpitalu i wywiołują w miare wcześniej poród . Wszystko ją biedną swędziało i ciągle chodziła sudokremem wysmarowana bo to jej pomagało.
M
Mka10
Gość
dziewczyny nie martwcie sie, jeszcze macie czas zeby poczuc maluszka!!
niestety nie dysponuje odpowiednim zdjeciem wiec dalej nie wiem kto w brzusiu siedzi... ale pomysl ciekawy
ella a gdzie robisz to usg?? ja sie do ultramedici wybieram, jeszcze sie na korytarzu spotkamy
cos mialam jeszcze pisac, ale zapomnialam
niestety nie dysponuje odpowiednim zdjeciem wiec dalej nie wiem kto w brzusiu siedzi... ale pomysl ciekawy
ella a gdzie robisz to usg?? ja sie do ultramedici wybieram, jeszcze sie na korytarzu spotkamy
cos mialam jeszcze pisac, ale zapomnialam
reklama
Witam was kwietnióweczki na tym wątku:-)
No własnie czy te "bulki" to mogą być kopnięcia maluszka? Wczoraj jak leżałam wieczorem w łóżku to mi strasznie w brzuchu bulgotało i tak jakoś dziwnie więć położyłam rękę na macicy i nagle bach, jakby kopniak - czy to moje maleństwo?