reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

aisak_85 - możesz mi wierzyć lub nie kochana, ale czytając twój post przeszły mi ciarki i łzy stanęły mi w oczach... ale radość, cudowna wiadomość.... jakie szczęście że się nie poddałaś i walczyłaś o maleństwo... uściski :-):-):-):-):-):-)

nie spodziewałam sie niczego po dzisiejszej wizycie....ale teraz wiem ze nie zapomne jej do konca zycia :) Dzisiaj usg wykonywała bardzo fajna Pani i ostroznie patrzyła co sie dzieje :) Sama chyba chciała zobaczyc ze serduszko bije :)

reklama
aisak_85 - super na prawdę...to niezwykłe, że ty się nie poddałaś i walczyłaś do końca a maleństwo się pięknie rozwija... jednak serce matki i wiara to jest to czemu warto zaufać ech... :-)

NO to UWAGA!!!

Wrócilam z wizyty , na recepcji jak Pani zobaczyla ostatnie usg zaraz zaczwonila na oddzial z prosba o szybkie usg przyjeli zobaczyli ...

SERDUCHO BIJE :) !!!!

To jest 7t1d :) lezałam jak galaretka na lozku i czekałam na wynik ..ale juz jest ok...juz moge spac spokojnie :) dziekuje za słowa otuchy :D wszystkim :)

Aisak.....a nie mowilam?:-)Mialam dokladnie taka sama sytuacje....Ciesze sie, ze juz wszystko dobrze i ze caly ten strach zniknal:))))

gratuluję udanych wizyt! oby tak dalej! :-D

ja się nie mogę umówić na usg genetyczne ot tak..próbuje dodzwonić się do lekarza żeby zapytać czy się kwalifikuję..(córka siostry męża ma wadę genetyczną) ale nie odbiera...oczywiście mówię o usg darmowym..pewnie się skończy że zrobi je mój lekarz i będę musiała zapłacić..

reklama
Do góry