reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
A teraz ja Wam wklejam moja kreację na po porodzie :-)
slimfit_LRG.jpg

ja chorowałam na marine już w tamte wiosna/lato, tyle że w mojej mieścinie to była oczywiście abstrakcja jakaś, więc troche sie allegro posiłkowałam...w tym roku już troche mi przeszło. Teraz widze sie w pudrowych chłodnych kolorkach, tp. szary+morela+srebrna biżu np.

ja wogóle kocham takie łańcuchy, "kajdany", surowo bardziej....(oczywiscie mówie o biżuterii - jakby co;)

antonina, mamy podobny gust :-) wlasnie taki stajl mi sie widzi muczo, a pudrowe kolory z szarosciami uwielbiam od zawsze. u mnie marine tez juz drugi sezon leci, ale w tym roku musze kupic duzo rzeczy od nowa (rozmiar nie ten, no i rozpiecie na cyc obowiazkowe musi byc)
ale styl kwiatki i perelki, taki chanelkowaty - tez uwielbiam :-D a co, trzeba byc roznorodnym. i czernie + neony tez lubie ;-) wszystko zalezy od nastroju...

ducha,
tez mysle, ze biale lepsze! duzo bialych rzeczy mam na lato, co prawda mam do nich zlote piekne sandalki, ale te sa zbyt boskie, zeby ich nie kupic :p moze tez chcesz, asia wysle do mnie wszystko (bo ja tam wiecej zamawiam) a ja ci od siebie wysle?

reklama
Do góry