reklama
lilou
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny przekonałyście mnie :-)
asiunia buciki super :-) i za 3 funty?? rewelacja ;-)
asiunia buciki super :-) i za 3 funty?? rewelacja ;-)
anisad
A teraz ja Wam wklejam moja kreację na po porodzie :-)
antonina01
ja chorowałam na marine już w tamte wiosna/lato, tyle że w mojej mieścinie to była oczywiście abstrakcja jakaś, więc troche sie allegro posiłkowałam...w tym roku już troche mi przeszło. Teraz widze sie w pudrowych chłodnych kolorkach, tp. szary+morela+srebrna biżu np.
ja wogóle kocham takie łańcuchy, "kajdany", surowo bardziej....(oczywiscie mówie o biżuterii - jakby co
ja wogóle kocham takie łańcuchy, "kajdany", surowo bardziej....(oczywiscie mówie o biżuterii - jakby co
anisad
Bielizna wyszczuplająca [Slim & Fit] - 49.00PLN : Telezakupy.TV - Gwarancja Jakości i niskich cen
A niech się nawet zapocę, ale ze zwisem chodzić nie będę
A niech się nawet zapocę, ale ze zwisem chodzić nie będę
aknovi
Ja mam kupione takie gacie wysokie wyszczuplające... kupiłam w 5mcu bo musiałam się na koncert wcisnąć w gorset sprzed ciąży udało się zresztą macie foto http://www.gsa.edu.pl/images/galerie/9/preview/22.jpg
wiec po ciąży też mam zamiar je odkopać... chociaż środek lata, ciężko będzie się nie ugotować... ale coś za coś...
wiec po ciąży też mam zamiar je odkopać... chociaż środek lata, ciężko będzie się nie ugotować... ale coś za coś...
..aenye
Mama grudniowa'06
antonina, mamy podobny gust :-) wlasnie taki stajl mi sie widzi muczo, a pudrowe kolory z szarosciami uwielbiam od zawsze. u mnie marine tez juz drugi sezon leci, ale w tym roku musze kupic duzo rzeczy od nowa (rozmiar nie ten, no i rozpiecie na cyc obowiazkowe musi byc)
ale styl kwiatki i perelki, taki chanelkowaty - tez uwielbiam a co, trzeba byc roznorodnym. i czernie + neony tez lubie ;-) wszystko zalezy od nastroju...
ducha, tez mysle, ze biale lepsze! duzo bialych rzeczy mam na lato, co prawda mam do nich zlote piekne sandalki, ale te sa zbyt boskie, zeby ich nie kupic moze tez chcesz, asia wysle do mnie wszystko (bo ja tam wiecej zamawiam) a ja ci od siebie wysle?
ale styl kwiatki i perelki, taki chanelkowaty - tez uwielbiam a co, trzeba byc roznorodnym. i czernie + neony tez lubie ;-) wszystko zalezy od nastroju...
ducha, tez mysle, ze biale lepsze! duzo bialych rzeczy mam na lato, co prawda mam do nich zlote piekne sandalki, ale te sa zbyt boskie, zeby ich nie kupic moze tez chcesz, asia wysle do mnie wszystko (bo ja tam wiecej zamawiam) a ja ci od siebie wysle?
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
aknovi WOW jakie foto! piekne!!! a co ty spiewasz? gdzie?!
Podziel się: