reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Morgaine jak dla mnie to żadne... szkoda kaski, lepsze białe, a kolorowe kup z flanelki, ale jak miałabym wybrać to te pierwsze jednak ;-)

Morgaine jak dla mnie to żadne... szkoda kaski, lepsze białe, a kolorowe kup z flanelki, ale jak miałabym wybrać to te pierwsze jednak ;-)

no właśnie one mają być zamiast flanelkowych...
bo takie białe to mam, nie wiem w ogóle czy będę używać.
ja Młodemu nakrywałam buźkę do spania flanelowymi, a ktoś tutaj mi doradził że lepiej tetra kolorowa bo więcej powietrza przepuszcza...

dzięki za typ:)

no bo są jeszcze takie:
PIELUSZKI W SIATCE BOBAS 6 SZT,ZAPRASZAMY! (1414080242) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy różowe

i chyba te kupię, sama już nie wiem, ehhh

te ostatnie mi sie najbardziej podobaja, ale mysle ze jednak biale najlepsze.

ale się uparłyście na te białe:D
w pierwszym zestawie są 2 śnieżnobiałe i 3 kolorowe... no i jest napisane że kolor nie schodzi podczas prania itd...
te ostatnie podobają mi się najbardziej, ale to inny sprzedawca, a tamte dwie ma gościu który ma też lansinoh więc od niego na pewno będę coś kupować.
może wystawiłby mi te.... ?

a może se kupie i te pierwsze i te ostatnie?? ale po co mi tyle pieluszek??!!

moj maz stwierdzil ze mozna 1 sztuke miec taka kolorowa to bedzie jak sie bedzie szlo w gosci lub na niedziele. Musialam go uswiadomic ze nie tylko do sikania sa pieluchy

moj maz stwierdzil ze mozna 1 sztuke miec taka kolorowa to bedzie jak sie bedzie szlo w gosci lub na niedziele. Musialam go uswiadomic ze nie tylko do sikania sa pieluchy

hehehe w moim przypadku do wszystkiego tylko nie do sikania:) tzn. w przypadku mojego dziecka, bo mnie to nie potrzebne:D

nati_k masz dalmatyńczyka??są piękne a jakoś mało ich w ostatnich latach na ulicach. Napisz do nich może mają jednak:)
Ja chciałam kupić kolorowe,ale jednak kupię terowe pieluszki głównie białe-szczególnie, że przypuszczam, że te kolorowe może ktoś przynieść w prezencie, bo one są często w takich zestawach prezentowych-a jak nie to dokupię kilka później:)

reklama
pościel chłopakom kupię jutro i nam też
pieluchy, lansinoh, prześcieradła, butelkę jutro
ehhh wszystko jutro:( idę spać bo oczy bolą a dzisiaj w tym zamęcie nawet nie miałam czasu na allegro się porządnie skupić i pokupić:(
no nienormalne no!! zgagę mam!!
dobranoc dziewczęta, WSZYSTKIM ŻYCZĘ TAK PRZESPANYCH NOCY JAK TYLKO O TYM MARZYMY!!!!!!!!!!!!!

Do góry