reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
grubszy/lepszy/większy* kupisz jak dziecku zmienisz już łóżeczko na bardziej "dorosłe"
*nie potrzebne skreślić ;-)
*nie potrzebne skreślić ;-)
wiecie co, jak tak przeczytałam całą tę dyskusję to doszłam do jednego wniosku, może to i kosztuje i wyprawka i potem życie z dwójką, trójką, czwórką dzieci! ale zawsze skądś człowiek te pieniądze wytrzaśnie
fakt że mając troje dzieci nie jestem w stanie zapewnić im wszystkim prywatnych szkół, zajęć pozalekcyjnych niewiadomo jak drogich itd. ale przecież my wszystkiego też nie mieliśmy, ba o ile mniej mieliśmy!!, a żyjemy i jesteśmy szczęśliwi. dziecko potrzebuje przede wszystkim miłości, a tego każdy ma nieskończenie wiele (nie wchodzę w polemikę rodzin patologicznych, leniwych, olewających dzieci!) mamy miłość i tyle!! i nie pozwólmy by cokolwiek ją zagłuszyło![]()
Popieram Cię wszystkimi rękami i nogami,

Właśnie wróciliśmy z oglądania szaf
jedna nam się spodobała i nie wykluczone, że ją kupimy
a oprócz tego byliśmy
debrać nasz "fotelik" - koleżanka mojego męża z pracy sprzedała nam Maxi Cosi za 100 zł-najpierw nie chciałam używanego, ale wiemy że ta dziewczyna nas na pewno nie oszukała i że jest bezwypadkowy,a wtedy można kupić używany-a jest w naprawdę w dobrym stanie i jestem bardzo zadowolona
))A jutro jedziemy do mojego brata po łóżeczko i właśnie pewnie dostaniemy z materacem,ale chyba tez kupimy nowy-bo ja też już kilka razy słyszałam, że się odkształca i każde dziecko powinno mieć nowy,a w końcu Szymonek ponad 2 lata go używał to na pewno się zdążył odkształcić.
A
asiunia876
Gość
Nati ja tez tak mialam z Joshem. Materac piankowy zwykly mialam gratis do lozeczka i go wykozystalismy jakis czas. Potem kupilismy taki porzadny a ten wyladowal w lozeczku turystycznym bo ono strasznie niewygodne jestpostanowione kupujemy nowy. maz stwierdzil:
bedzie zasikany i pelno bakterii, a za 5kg ( co kolwiek to znaczylo) kupi sie grubszy, twardszy.
krakowianka85
Fanka BB :)
Ja też.Popieram Cię wszystkimi rękami i nogami,moimi i adrianka, łącznie 8 kończyn
![]()
Nati - dobra decyzja! Przy czym ja bym poszukała gryka-pianka-kokos, one nie są aż tak tragicznie drogie, a lepsze niż piankowe. Bo rozumiem, że macie normalne łóżeczko drewniane?
reklama
amendziecko potrzebuje przede wszystkim miłości, a tego każdy ma nieskończenie wiele
ja materac kupiłąm gryka-pianka-kokos nie wnikałam czy dobry czy nie, poprostu jak kupowałam coś tam u jednego allegrowicza to miał też materace to kupiłam
Podziel się: