reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

chyba tak kupie nowy, tani, piankowy. a z becikowego lub innych dodatkowych pieniedzy za jakis czas kupie grubszy :)

reklama
wiecie co, jak tak przeczytałam całą tę dyskusję to doszłam do jednego wniosku, może to i kosztuje i wyprawka i potem życie z dwójką, trójką, czwórką dzieci! ale zawsze skądś człowiek te pieniądze wytrzaśnie:)
fakt że mając troje dzieci nie jestem w stanie zapewnić im wszystkim prywatnych szkół, zajęć pozalekcyjnych niewiadomo jak drogich itd. ale przecież my wszystkiego też nie mieliśmy, ba o ile mniej mieliśmy!!, a żyjemy i jesteśmy szczęśliwi. dziecko potrzebuje przede wszystkim miłości, a tego każdy ma nieskończenie wiele (nie wchodzę w polemikę rodzin patologicznych, leniwych, olewających dzieci!) mamy miłość i tyle!! i nie pozwólmy by cokolwiek ją zagłuszyło:D

Popieram Cię wszystkimi rękami i nogami, :tak: moimi i adrianka, łącznie 8 kończyn :-D

postanowione kupujemy nowy. maz stwierdzil:
bedzie zasikany i pelno bakterii, a za 5kg ( co kolwiek to znaczylo) kupi sie grubszy, twardszy.

ok, więc już wszystko wiem:-D czyli tyle co przedtem:-D ale chyba racja że firma nie ma znaczenia- wyjdzie w praniu, jakby co kupi się nowy na allegro to koszt 40-80 zł + przesyłka więc za pół roku będzie mnie stać na nowy:-D

Właśnie wróciliśmy z oglądania szaf:)jedna nam się spodobała i nie wykluczone, że ją kupimy:)a oprócz tego byliśmy :odebrać nasz "fotelik" - koleżanka mojego męża z pracy sprzedała nam Maxi Cosi za 100 zł-najpierw nie chciałam używanego, ale wiemy że ta dziewczyna nas na pewno nie oszukała i że jest bezwypadkowy,a wtedy można kupić używany-a jest w naprawdę w dobrym stanie i jestem bardzo zadowolona:)))A jutro jedziemy do mojego brata po łóżeczko i właśnie pewnie dostaniemy z materacem,ale chyba tez kupimy nowy-bo ja też już kilka razy słyszałam, że się odkształca i każde dziecko powinno mieć nowy,a w końcu Szymonek ponad 2 lata go używał to na pewno się zdążył odkształcić.

postanowione kupujemy nowy. maz stwierdzil:
bedzie zasikany i pelno bakterii, a za 5kg ( co kolwiek to znaczylo) kupi sie grubszy, twardszy.
Nati ja tez tak mialam z Joshem. Materac piankowy zwykly mialam gratis do lozeczka i go wykozystalismy jakis czas. Potem kupilismy taki porzadny a ten wyladowal w lozeczku turystycznym bo ono strasznie niewygodne jest :D hihi

tak mamy drewniane. te gryczane kokosowe itp :) materacyki kosztuja najtaniej ok 70zl a dla nas w porownaniu 30zl to juz roznica. no ale mowie za kilka msc kupimy inny i tyle.

reklama
Do góry